03 / 05 / 2024

Ünlü yönetmen Julian Schnabel'in evi satılıyor!

Ünlü yönetmen Julian Schnabel'in evi satılıyor!

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, Miral, Kelebek ve Dalgıç gibi ünlü filmlerin Oscar ödüllü yönetmeni Amerikalı ressam ve yönetmen Julian Schnabel'in New York'taki evi 18,5 milyon dolardan satışa çıktı.



'Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında', 'Miral', 'Kelebek ve Dalgıç' gibi ünlü filmlerin yönetmeni Oscar ödüllü Amerikalı yönetmen Julian Schnabel'in dekorasyonunu kendisinin yaptığı New York'taki evi satışa çıktı. Schnabel'ın eski eşi sanat koleksiyoneri Jacqueline Schnabel ile birlikte dekore ettiği Greenwich Village kentine bulunan beş katlı konak, 1990 yıllarında bu yana Schnabel ailesinde. 18.5 milyon dolardan satışa çıkan konağın iç dekorasyonu ikilinin sanatsal zevke sahip.

Ünlü yönetmen Julian Schnabel in evi satılıyor!

Çiftin kızı Julian, Wall Street Journal'a verdiği demeçte “Oradayken, Nil Nehri'nde bir teknede seyahat ediyormuş gibi hissediyorsunuz” diye konuştu.

Dört yatak odası, dört terası, ışık dolu bir sanat stüdyosu, kütüphane ve bin metrekarelik bir bodrum katı yer alan evde ayrıca değerli sanat eserleri yer alıyor. Evde Andy Warhol, Francesco Clemente ve Francis Picabia George Condo gibi ünlü sanatçıların eserleri de bulunuyor.

Ünlü yönetmen Julian Schnabel in evi satılıyor!

Yönetmen Schnabel, Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen Ödülü'nü, En İyi Yönetmen dalında Altın Küre'yi kazandı. Bunun yanında BAFTA, Akademi Ödülleri, César Award, Altın Palmiye ve iki kez Altın Aslan'a aday gösterilmişti.

Ünlü yönetmen Julian Schnabel in evi satılıyor!


Geri Dön