07 / 07 / 2024

Ünlülerin koruması Savaş Menteş İz­mir'de okul açı­yor

Ünlülerin koruması Savaş Menteş İz­mir'de okul açı­yor

Dünyaca ünlü starların yakın korumalığını yapan Savaş Menteş, 35 yıllık tecrübesini aktarmak üzere yakın koruma okulu açıyor. Menteş'in amacı gençleri dünyanın her yerinde göreve hazırlamak



Yerli ve yabancı megastar'ların neredeyse tamamının kendilerini emanet ettikleri ünlü yakın koruma uzmanı Savaş Menteş, İzmir'e yerleşiyor. Karşıyaka'da yakın koruma eğitimi verecek bir okul açacak olan Menteş "Kendine güvenen, bu işe meraklı genç kız ve erkekleri eğiterek, dünyanın her yerinde göreve hazır hale getireceğiz. Psikoloji, diksiyon, yakın koruma, halkla ilişkiler, yabancı dil programlarımız arasında yer alacak" dedi.

ÜNLÜNÜN HAVLUSUNU BİLE İNCELİYOR

Menteş, 35 yıl Avrupa ve ABD'de yaşadığını ifade ederek "Gerçek bir bodyguard adam dövmez. Bodyguard kapıda çalışmaz, adı üzerinde korur, kavga etmez. ABD'de 5 yıl 250'nin üstünde dünya starını koruduğunu belirten Menteş, Michael Jackson, Don Johnson, Mike Tyson, Monaco Prensi Albert, Cindy Crawford, Phill Collins gibi isimlerle de çalışmış. Menteş'in yaptığı iş koruma olmaktan çok daha kapsamlı. Ünlüyü havalanında aldıktan sonra, gönderene kadar herşeyinden o sorumlu. Gelen telefonlar, kullandıkları havlu ve organizasyon da yine ondan soruluyor. 
Star


Geri Dön