29 / 04 / 2024

Ünsal Group Eryaman Concept adres!

Ünsal Group Eryaman Concept adres!

Firma: Ünsal Group

Proje: Eryaman Concept

Toplamda 150 konuta yer veren Eryaman Concept Ankara projesi Ünsal Group tarafından Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Ünsal Group Eryaman Concept adres hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor...




Ünsal Group  Eryaman Concept  Evleri projesi  Ünsal Group  tarafından hayata geçiriliyor. Ünsal Group Eryaman Concept satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde  tasarlandı. Ünsal Group Eryaman Concept adres bilgileri öncesi projeden bahsedelim.

Ünsal Group Eryaman Concept konutları 150 konuttan meydana geliyor. Ünsal Group Eryaman Concept fiyat kapsamında daireler 95 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Eryaman Concept 2 bloktan meydana geliyor ve 150 adet daire bulunuyor.  Ankara  Eryaman Concept ayrıca 100 adete dükkana yer veriyor. Eryaman Concept Evleri projesi ödeme kapsamında banka kredisinden yararlanılabiliyor ya da firma tarafından farklı ödeme imkanları sunuluyor.

Eryaman Concept projesinde açık ve kapalı otopark, fitness salonu, çocuk oyun alanları, açık teras bahçeleri ve yüzme havuzu gibi sosyal olanakar mevcut. Projede satış süreci hala devam ediyor. Anahtar teslim tarihi olarak ise 2014 yılı sonu belirtiliyor

Ünsal Group Eryaman Concept fiyat listesi:

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 95 bin TL'den,
2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ünsal Group Eryaman Concept adres bilgisi
Ünsal Group Eryaman Concept adres: Yavuz Selim Mahallesi 11.Cadde 7/A-B 3.Etap Eryaman-Ankara

Telefon: 0312 247 1 247
Web adresi: www.concepteryaman.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön