03 / 05 / 2024

Ünye Belediyesi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Ünye Belediyesi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Ünye Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Ünye Belediye Meclis Toplantı Salonunda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Başkanlığında gerçekleşti. Mecliste 2016 yılı projelerinin değerlendirilmesi konusu görüşüldü.




Ünye Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı Ünye Belediye Meclis Toplantı Salonunda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Başkanlığında gerçekleşti.


7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, maddelerin ikisi imar ile ilgili olurken; görüşülen maddelerin ikisi de İmar Komisyonu’na havale edildi. Mustafa Telcioğlu ve Mehmet Yaşar Sezgül izinsiz; Osman Nuri Dolu, Mustafa Çakmakcı, Telat Tuncer, Sezai Kantar ise izinli olarak Meclis Toplantısına katılamadı.


Ünye Belediyesi’nde kadrolu işçi olarak çalışan Yusuf Birinci emekli tazminatını Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’dan peşin alarak emekliye ayrıldı. Ünye Belediyesi’nde 21 kadrolu işçinin emekliye ayrıldığını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Yusuf Bey kadrolu işçilerimizden emekliler kervanımıza katılan 21. arkadaşımız. Bugüne kadar işçilerimize 1,5 milyon liranın üzerinde tazminat ödedik. Kendi tazminatını da bugün kendisine peşin olarak takdim ettik. İnşallah bundan sonra ki emeklilik hayatında mutluluk, sağlık ve sıhhat onunla beraber olsun. Ünye Belediyesi’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Mecliste, Ünye Kent Konseyi Başkanlığının 11 Şubat 2016 tarihinde Ünye Kent Konseyi’nce onaylanan 2016 yılı projelerinin değerlendirilmesi konusu görüşüldü. Ünye Kent Konseyi, katıldığı Ünye Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısında Ünye için hazırladığı 8 projeyi sunarak teklifte bulundu.  Yapılan bu teklifle birlikte Ünye Belediyesi Meclisi tarihinde ilk kez sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan bir ekip meclise katılmış, söz alarak meclise teklifte bulunmuş oldu.


Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Kent Konseyi tarafından sunulan teklif projelerini beğendiklerini ifade ederek, “Kendileriyle çalışmaktan keyifliyiz. Ünye Kent Konseyi Ordu’da ilk olan Kent Konseyidir. Ardından Ordu Büyükşehir Kent Konseyi kuruldu. Dolayısıyla Kent Konseyimizin fikirlerinden her zaman istifade ediyoruz. Bundan sonra da beraber çalışmaya, kenti beraber yönetmeye devam edeceğiz. Projelerin tamamı Ünye’yi yakından ilgilendiren, bizi yakından ilgilendiren, iyi çalışılmış, ayakları yere basan projeler.”



Ünye Belediyesi



Geri Dön