29 / 04 / 2024

Uptown İncek'te 18 farklı daire seçeneği yer alıyor!

Uptown İncek'te 18 farklı daire seçeneği yer alıyor!

18 farklı konut tipine sahip Uptown İncek' in bu özelliği ekonomik belirsizlik dönemlerinde bile hem yatırım hem de oturum amaçlı daire almak isteyenleri kendine çekiyor...



BAŞKENTİN yeni gözdesi İncek'te yükselen Uptown İncek Konut Projesi, sunduğu daire seçenekleriyle dikkat çekiyor. 18 farklı konut tipine sahip Uptown İncek'in bu özelliği ekonomik belirsizlik dönemlerinde bile hem yatırım hem de oturum amaçlı daire almak isteyenleri kendine çekiyor. LEMA Grup'un ortaklarından Emre Katırcı, dövizin Türk lirası karşısındaki yükselişinin konut sektöründe de büyük yankı bulduğunu belirtti. 


YATIRIMCIYI ÇEKİYOR 


Bu süreçte kaliteli ve özellikle daire tipi alternatifi çok olan projelerin gayrimenkul yatırımcısının dikkatini çektiğini söyleyen Katırcı, "Her bütçeye hitap edebilen alternatifli konut projeleri kazanç sağlıyor. Uptovra İncek'te 1+1'den loft dairelere kadar 18 farklı daire tipi bulunuyor" dedi. 


GEÇTİĞİMİZ yıl Türkiye konut satışında 'altın dönemi'ni yaşadı. İstatistiklere göre, geçen yıl yaklaşık 1 milyon 145 bin konut satıldı. Tapu işlemleri dikkate alındığında saatte 572 konut satılırken, bu rakam dakikada 9 konuta denk geldi. TÜİK verilerine göre, geçen yıl konut satışları açısından hareketli geçti. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön