28 / 04 / 2024

Uptown İncek fiyatları

Uptown İncek fiyatları

Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek 'te teslime yakın satışlar arttı.

Uptown İncek’te yaşam Eylül’de başlayacak!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te Haziran 2015'te yaşam başlıyor!

Uptown İncek'te Haziran 2015 itibari ile yaşam başlayacak. LEMA Grup tarafından İncek Yumru tepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan proje bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te fiyatlar 451 bin liradan başlıyor! 365 gün tatil!

Ankara'daki Uptown İncek, sosyal donatılarıyla tatil kıvamında yaşam vaat ediyor. 226 konutluk projede ev fiyatları, 451 bin TL'den başlıyor.Emre Katırcı, projede yaşayanların 'town'lar sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebileceğini vurguladı.

Emre Katırcı: Uptown’da tatil keyfi 365 gün!

Şehir merkezinden uzaklaşmadan, kentin gürültüsünden kaçmak isteyenlerin gözde yerleşim bölgelerinden İncek’te inşa edilen Uptown’da yaşam stressiz geçecek. LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Uptown İncek'in yaz kampanyası çok sevildi!

Eşsiz ODTÜ ormanı ve Mogan gölü manzarasının yanında özel lokasyonu, sunduğu ayrıcalıklarla da fark yaratan Ankara Uptown İncek Konutları, hafta sonu yine ziyaretçi akınına uğradı.

Uptown İncek'te fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown incek projesi, henüz bir yılı dolmadan kaba inşaatını tamamladı. Projede her 9 günde bir kat yükseliyor. Uptown İncek 225 daireden meydana geliyor.

Uptown İncek'te teslimde ödeme kampanyası!

Başkent’te güven unsuru ile ön plana çıkan Uptown İncek Projesi, yüzde 30 peşin, kalanı Haziran 2015'te yapılacak “Teslimde Ödemeli” kampanya başlattı. Emre Katırcı konu ile ilgili bilgi verdi.

Uptown İncek döviz artışını fiyatlara yansıtmayacak!

Başkent’ in göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ise döviz fiyatlarını şu an için fiyatlarına yansıtmama kararı alan nadir firmalar arasında yer almayı başardı.

Uptown İncek'te 18 farklı daire seçeneği yer alıyor!

18 farklı konut tipine sahip Uptown İncek' in bu özelliği ekonomik belirsizlik dönemlerinde bile hem yatırım hem de oturum amaçlı daire almak isteyenleri kendine çekiyor...

Uptown İncek'te 2013 yılı hedeflerine ulaşıldı!

Yaşamını sürdüren herkesin kendisi için bir ayrıcalık bulabileceği Uptown İncek konutları hızlı ancak kaliteden ödün vermeden ilerlemesiyle dikkati çekiyor. Uptown İncek konutlarında 11 ay gibi kısa sürede kaba inşaat tamamlandı...

Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi Çiziyor yarışmasını Ceyda Keskinsoy kazandı!

Uptown İncek Konut Projesi tarafından düzenlenen "Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi Çiziyor" ödüllü resim yarışmasında başarı ödülünü pastadan kule yapan Bilkent İlköğretim Okulu öğrencisi Ceyda Keskinsoy elde etti...

Uptown İncek'te inşaatın yüzde 50'si tamamlandı!

Ankara’nın en hızlı ilerleyen konut projesi Uptown İncek, sektörde zedelenen “güven” unsurunu, maketten satış yerine “önce yap sonra sat” anlayışı ile yeniden inşa ediyor...

BellaPais İncek fiyatları!

BellaPais İncek fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje 433 daireden meydana geliyor.

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Bulvar Loft İncek fiyatları!

6 blokta 822 adet daireden meydana gelen Bulvar Loft İncek projesinde teslimlerin 2019 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Bulvar Loft İncek fiyatları 324 bin 500 TL'den başlıyor.

Bulvar Loft Evleri İncek fiyatları!

Bulvar Loft Evleri İncek fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bulvar Loft projesi 2018 sonunda tamamlanacak...

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Nata İncek fiyatlar!

Nata İncek fiyatlar 950 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabilen projede 4+1 ve 6+1 şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

İnşaat sektöründe fiyat çalışmaları nasıl yapılıyor?

Cef Danışmanlık kurucu ortağı ve Uptown İncek Pazarlama ve Satış Koordinatörü Evren Acar, "İnşaat sektöründe piyasa şartları da göz önünde tutularak fiyat çalışmaları yapılıyor" dedi.

Uptown İncek fiyatları Haberi

Uptown İncek fiyatları

2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara'nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. İnşaat sektörünün önde gelen markalarından LEMA İnşaat'ın, teslime yaklaşan projesi Uptown İncek'te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.



Teslim sürecine yaklaşırken elde edilen satış başarısına vurgu yapan LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı: " İnşaatımızın büyük oranda tamamlanmış olması ve teslim tarihine çok yakın olmamız satışlarımızın artmasını sağladı. Aynı zamanda peyzaj çalışmalarının da hız kazandığı bugünlerde son fırsatları değerlendiren yatırımcıya İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek projesi olarak katkı sağlamaya devam ediyoruz " dedi. Satışa çıktığı andan itibaren yatırımcısına ve yaşam ortaklarına kazanç sağlamaya devam eden Uptown İncek'te ev sahibi olmak için son...