28 / 04 / 2024

Uptown İncek'te fiyatlar 451 bin liradan başlıyor! 365 gün tatil!

Uptown İncek'te fiyatlar 451 bin liradan başlıyor! 365 gün tatil!

Ankara'daki Uptown İncek, sosyal donatılarıyla tatil kıvamında yaşam vaat ediyor. 226 konutluk projede ev fiyatları, 451 bin TL'den başlıyor.Emre Katırcı, projede yaşayanların 'town'lar sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebileceğini vurguladı.



Ankara'da LEMA Grup'un inşa ettiği Uptown İncek projesi, stressiz yaşam vaat ediyor. Sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken proje, konut sahiplerine yıl boyu tatildeki gibi eğlenceli bir hayat sunuyor. Projede, 1+1'den 6+1'e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunuyor. Konut fiyatlarının 451 bin TL'den başladığı proje, 'yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde ödemeli' kampanyası ile de Ankaralılar'a ödeme k olaylığı sağlıyor. LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, Uptown İncek'i projelendirirken bir yaşam merkezi inşa etme hedefini taşıdıklarını söyledi. Katırcı, bu çerçevede Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasına sahip projenin, konut sahiplerini stresten uzaklaştıracağını belirtti. 


YAZ BOYU AKTİVİTE

"Evdeki huzur ve rahat çok önemli" diyen Katırcı, şöyle devam etti: "Projede sosyal donatı alanlarına özel yer ayırdık. Town adı verdiğimiz kulüpler Uptown konuklarının günün yorgunluğundan kurtulma mekanları olacak. Özellikle yaz tatili dönemlerinde Ankara'daki alternatifsizliğe karşı Uptown sakinler için günün her anı aktivitelerle dolu olacak." 


YABANCIYA EV SATIŞI YÜKSELDİ

Keller Williams Türkiye Ortağı ve Başkanı Emre Erol, yılın ilk 5 ayında yabancılara satılan konut sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 53 artarak, 6 bin 804'e ulaştığını belirtti. Bu artışta döviz kurlarının olumlu etkisi olduğunu söyleyen Erol, 31 Mayıs 2014 ile geçen yılın aynı dönemi kıyaslandığında dolarda yüzde 23, euroda ise yüzde 43 civarında bir artış olduğunu kaydetti. 


BAKANLIKTAN YÖRESEL KONUT

Çevre Bakanlığı, Yöresel Mimari Projesi kapsamında Karabük, Rize, Amasya'da 15'er, Trabzon, Edirne, Balıkesir, Bursa ve çevresinde 12'şer tip olmak üzere, yöresel mimari özelliklerini yansıtan konut projeleri tamamlandı. Bakanlık, bu çerçevede son olarak Şanlıurfa ve çevresinde yöresel mimariye uygun 12 tip konut projesi inşa edecek. 


EĞLENCE ZAMANI

Emre Katırcı, projede yaşayanların 'town'lar sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebileceğini vurguladı. Katırcı, Joytown adını verdikleri kulüplerinin, eğlence arayanların en gözde mekanı olacağını ifade ederek, "Joytown'da özel sinema, kutu ve konsol oyunlarının yanı sıra futbol tutkunları için de özel bir bölüm bulunuyor" dedi. 


1+1'den 6+1'e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunuyor. Konutların büyüklüğü 68 ile bin 34 metrekare arasında. Proje, 36 katlı dikey ve 8 katlı yatay mimarı olarak inşa ediliyor. 18 bin 39 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Daire fiyatları 451 bin TL'den başlıyor. Proje Haziran 2015'te teslim edilecek. 


Takvim


Geri Dön