29 / 04 / 2024

Uptown İncek döviz artışını fiyatlara yansıtmayacak!

Uptown İncek döviz artışını fiyatlara yansıtmayacak!

Firma: Lema Grup

Proje: Uptown İncek

Başkent’ in göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ise döviz fiyatlarını şu an için fiyatlarına yansıtmama kararı alan nadir firmalar arasında yer almayı başardı.



Türk ekonomisi için Ocak ayı belirsizlik içinde geçerken, özellikle döviz fiyatlarındaki yükseliş inşaat sektörünü de olumsuz etkilemişti. Artan maliyet, bazı projeleri durma noktasına getirip, bazılarında ise fiyat artışına neden oldu. Başkent’in göl ve orman manzaralı projesi  Uptown İncek  ise döviz fiyatlarını şu an için fiyatlarına yansıtmama kararı alan nadir firmalar arasında yer aldı. 

Uptown İncek projesi, 18 farklı tipte konut seçeneği ve sunduğu hizmetlerle Başkent'in en gözde projeleri arasında yer alıyor.

Projeyi hayata geçiren LEMA Grup’un ortağı Emre Katırcı, geçtiğimiz ay döviz fiyatlarında yaşanan yükselişin Ankara’da çok sayıda projeyi olumsuz etkilediğini belirterek, kaliteli projelerin bu belirsizlik ortamından başarıyla çıktığının altını çizdi.

İnşaat sektörünü olumsuz etkileyen bu belirsizlik nedeniyle bazı projelerin durma noktasına geldiğini belirten Katırcı, “Kaliteli ve güvenilir bir projeye imza atarsanız, her süreçten başarıyla çıkarsınız. Biz Uptown İncek’te hem kaliteden ödün vermeden projeyi tamamlıyoruz, hem de herkesin yaşamına keyif katabileceği detaylarla dolu bir yaşam merkezine imza atıyoruz” dedi.

Kotalı satış yöntemiyle konut satışı yaptıklarını hatırlatan Katırcı, şunları söyledi:

“Uptown İncek Konutları’nda satış kotaları daire tiplerine göre hesaplandığı için daireler satıldıkça fiyatlar artmakta. Bu nedenle Uptown’da erken ev alanlar avantajlı duruma geçti. Her dairenin belirli bir kotası var ve kota dolduğu zaman otomatik olarak fiyatlar artış gösteriyor. Ancak Uptown İncek olarak, bu ekonomik belirsizlik döneminde fiyatlarımıza şu an için ekstra bir zam yapmayı uygun bulmadık. Uptown’dan konut almak isteyenler için döviz artışını Nisan ayına kadar fiyatlara yansıtmama kararı aldık. Kaliteden ödün vermeden, titizlikle üzerinde çalıştığımız Uptown İncek konutları hem konut sahiplerinin hem yatırımcının hem de ülke ekonomisinin kazanmasını sağladı.”


Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek Konut Projesi TED  Ankara  Koleji’ne kapı komşusu olacak. İnşaat sektöründe kalite ve güveni prensip olarak benimseyen  Lema Grup  Uptown İncek projesinde de kailte ve güvenden ödün vermiyor. 1+1 ‘den 6+1 ‘e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı yatay ve dikey olarak inşa ediliyor. 



projeye sor



Geri Dön