29 / 04 / 2024

Uptwins Deluxe Residence Projesi'nde 170 bin TL'ye!

Uptwins Deluxe Residence Projesi'nde 170 bin TL'ye!

Teknik Yapı tarafından Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan Uptwins Deluxe Residence projesi, doktor, avukat ve üst düzey beyaz yakalı yöneticilerden oluşan müşteri portföyüne üniversite öğrencilerin



Kartal'da ilk rezidans hizmetini sunan Uptwins projesi, birkaç yıl sonrasına yatırım yapmak isteyen müşterilerinin çeşitlenmesine sahne oldu. Uptvvins projesinin Eylül 2011'de teslim edileceğini hanrlatan Teknik Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, projenin teslim tarihi ile yeni eğitim döneminin çakışmasının farklı bir müşteri kitlesinin ilgisini de artırdığını belirtti. "Bölgede yer alan Okan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi gibi özel üniversitelerde okuyan veya okumaya başlayan öğrenci ebeveynleri projelerimize daha fazla ilgi göstermeye başladı" açıklamasında bulunan Umut Durbakayım, çocuklarının sosyal hayattan uzak kalmasını istemeyen, eğitim yaptığı yıllarda temizlik, güvenlik, gibi hizmetlerden mahrum kalmasını istemeyen ailelerin de Uptvvins projesindeki rezidans hizmetleriyle yakından ilgilendiğini söyledi.

Uptvvins projesinde daire sahiplerinin 2011 yılında önemli fiyat avantajı elde edeceğini ifade eden Umut Durbakayım "Kadıköy - Metro hattı 2011 yılının ilk çeyreğinde test sürüşüne başlayacak. Yılın sonunda ise tam kapasite yolcu taşıması gerçekleşecek. Buna ek olarak dünyanın en büyük adliye sarayı olarak kamuoyuna yansıyan Kartal Adliyesi'nin de yine 2011 sonuna doğru hizmet vereceği açıklandı. Dolayısıyla Uptvvins Residence Deluxe projemizin teslim tarihine denk gelen bu iki önemli gelişme, daire sahipleri açısından önem arz ediyor. Bir diğer önemli gelişme ise Kartal'daki konut talebine ofis talebinin de eklenmesi."

Diğer taraftan Upcity Residence projesinde sunulan rezidans hizmetlerine biraz daha uzak olan bölge halkının en büyük istekleri kapalı otopark, yüzme havuzu ve yeşil alan olarak sıralanıyor.

Yatırım amaçlı alanlarrfı gerekçeleri
Uptvvins projesinin E-5'in hemen yanı başında olması, metro hattının üzerinde yer alması, Sabiha Gökçen Havaalanı, Kartal Feribot Limam'na 10 dakikalık uzaklıkta olması, TEM bağlantısına sahip lokasyonunda bulunması, yatırım amaçlı daire sahibi olmak isteyenleri teşvik eden unsurlar olarak dikkat çekiyor. Ulaşım açısından çalışanlara önemli avantajlar kazandıran Uptvvins projesine bir arü değer de Pendik Marina'nın açılmasıyla sağlanacak.

Uptwins Deluxe Residence:

38-44 metrekare stüdyo dairelerin satışı tamamlandı
55 metrekare 1+1'ler 170 bin 100 TL-205 bin 500 TL

Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz
Kartal'ın merkezinde homeoffice olarak kullanılmaya uygun Uptwins projesindeki dairelerin yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz oranıyla satışı devam ediyor. Kampanya kapsamında 12 aylık vadeyi seçen müşteriler, yüzde 1 peşinat ödemeleri halinde, daire tutarının yüzde 80'lik kısmına her hangi bir faiz oranı ödemeyecek. Bu ödeme planı çerçevesinde müşteriler sadece daire tutarının yüzde 19'luk kısmı üç eşit parça halinde 6 ayda bir ara ödeme şeklinde yapacak Kampanya dahilinde yüzde 1 peşinat ödeyenlerin 12 aylık vadedeki faiz oranı, yüzde 20 peşinat ödeyenlerin 24 aylık faiz oranı, yüzde 35 peşinat ödeyenlerin 36 aylık faiz oranları ve yüzde 50 peşinat ödeyenlerin 48 aylık faiz oranları sıfır olacak.
Posta 


Geri Dön