01 / 05 / 2024

Urankent Royal Plus Konutları'nda bruch organizasyonu düzenlendi!

Urankent Royal Plus Konutları'nda bruch organizasyonu düzenlendi!

Uransan A.Ş.’ nin 5.etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için Yenimahalle Urankent Satış Ofisinde 31 Mayıs 2014 saat:11:00 ile 15:00 arasında Brunch organizasyonu 60 kişinin katılımıyla gerçekleşti.



Uransan A.Ş.’ nin  5.etap projesi “Urankent Royal Plus Konutları” tanıtımı için  Yenimahalle Urankent Satış Ofisinde 31 Mayıs 2014 saat:11:00 ile 15:00 arasında Brunch organizasyonu 60 kişinin katılımıyla  gerçekleşti. Uransan’dan konut sahibi olan eski ve yeni müşterilerin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda  açılış konuşması  URANSAN A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik  tarafından yapıldı. Organizasyona katılan ailelerin çocukları palyaçolar eşliğinde eğlenirken çocuk oyun odasında oyunlar, danslar, yarışmalar, yüz boyaması ve sosis balondan şekiller yapılarak çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı. 


Brunch organizasyonuna katılan konuklarımızın büyük ilgi gösterdiği yeni  60 ayda %0 faizli kampanyamımızın tanıtmını yaptık. Organizasyona katılan ailelere kampanyanın avantajları detaylı olarak anlatıldı ve örnek daire gezdirildikten sonra brunch sonlandı.Yenimahalle Urankent'te inşaatı halen devam eden ve 30 Ağustos 2014 tarihinde teslim edilecek olan Royal Plus konutlarının %80'ini proje tamamlanmadan satışı gerçekleşmiştir.


Geri Dön