18 / 05 / 2024

Urla NLoft Evleri'nde yeni bir yaşam başlıyor!

Urla NLoft Evleri'nde yeni bir yaşam başlıyor!

Bitez İnşaat imzasıyla İzmir‘in en değerli bölgelerinden biri olan Zeytinalanı‘nda konumlanan N Loft projesi 5 bin 512 metrekarelik alan üzerinde 44 adet lüks konuttan oluşuyor.



Bitez İnşaat imzasıyla İzmir‘in en değerli bölgelerinden biri olan Zeytinalanı‘nda konumlanan N Loft projesi 5 bin 512 metrekarelik alan üzerinde 44 adet lüks konuttan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daireseçenekleri sunulan projede konutların metrekareleri 120 ile 225 metrekare arasında değişiyor. N Loft projesi, bahçe ve loft daireler olmak üzere 4 farklı plan düzeninde tasarlanmış olup, 6 farklı bloktan oluşuyor. N Loft‘ta 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 daireler 160 metrekare, 4+1 daireler ise 225 metrekare olarak dizayn edildi.


Doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir yaşam alanı vaad eden N Loft projesini diğer projelerden ayıran en büyük özelliklerden biri de, konumu itibari ile deniz manzarasını, dağ manzarasını, şehir manzarasını ve vadi manzarasını bir arada sunabiliyor olması.


Bitez İnşaat, yapımı hızla devam eden N Loft projesini satışa çıkardı. Urla’nın merkezine 10 dakika ve Urla İskelesine 5 dakika  İzmir  merkeze 25 dakika İzmir Menderes Havalimanı’na, Çeşme’ye ve Alaçatı’ya 30 dakikalık mesafede konumlanıyor.


Oda Seçenekleri :  2+1, 3+1, 4+1

Metrekare Aralığı : 120 – 225 metrekare

Proje alanı : 5512 metrekare

Konut Sayısı : 44 Daire

Proje Sahibi : Bitez İnşaat

Telefon : 232 232 32 73

Web Sitesi : www.bitezinsaat.com.tr


Bİ-TEZ İNŞAAT' ın diğer projeleri :

PARKKORU BODRUM

Bodrum'um en sakin koylarından Torba'da 5.242 m2 proje alanına sahip olan Parkkoru Bodrum'da 11 lüks villa bulunuyor. Parkkoru Bodrum ,  Bodrum’a 3.5 km,hava alanına 24.5 km mesafede yaşama imkanı bulunuyor.


Parkkoru Bodrum içerisinde tek katlı, müstakil havuzlu ve bahçeli 11 adet elit villanın yanı sıra A&B ve C tip villalar yer alıyor.


Bodrum merkeze 4,5 kilometre uzaklıkta bulunan Park Koru Bodrum projesi denize 900 metre, havaalanına ise 24,5 kilometre mesafede konumlanıyor. 5 dönümlük korusu ile çamlar içinde bir ayrıcalık tanıyan proje ev sahiplerine yüksek kaliteli bir yaşam olanağı sunuyor. 


BODRUM MANDALİN EVLERİ

Bodrummandalin Evleri, Bodrum – Milas Havalimanına 56 km, Bodrum merkeze ise 23 km uzaklıkta olan Gümüşlük – Koyunbaba Körfezi mevkiindedir. 11.455 metrekarelik arsa alanı üzerine tasarlanmış olan Bodrummandalin Evleri toplamda 54 adet lüks konuttan oluşmaktadır. 14 adet A tipi 2+1 konut ve 40 adet B tipi 1+1 dairenin tamamı Koyunbaba Körfezi manzarasına hakimdir. Site içerisinde yer alan her bir konutun kendine ait otoparkı mevcuttur. Sosyal tesis içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kortu ve cafe bulunmaktadır. 



Haber Vatan'da şöyle yer aldı;

Bitez İnşaat’ ın Urla Zeytinalanı bölgesinde öncü olma özelliği taşıyanNloft Projesinde örnek daire tamamlandı. Katalog görselleri ile uyumu gözden kaçmayan örnek daire de kullanılan ürün kalitesi ve estetik çizgiler göz alıyor.


Otobana, toplu taşımaya ve alış- veriş merkezlerine yakınlığı, plajlara olan mesafesi ile hem merkezi, hem yaz- kış oturulabilme özelliği ile de önemli lokasyonda bulunan Nloft Projesi; 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere, bahçe kat ve loft tipi dairelerle ayrıcalıklı alternatifler sunmanın yanı sıra, bölgedeki ilk ve tek yer altı kapalı otoparkına sahip proje olma özelliği taşıyor.


 Sağlıklı yaşam ve Güvenliğin ön planda tutulduğu projede personel ve kamera sistemli güvenlik, kapıcı hizmeti; yüzme havuzu, yürüyüş yolları ve fitness alanları yer alıyor.


Bölgedeki ısınma sorununun müstakil kurulu ısı pompaları ile çözüldüğü Nloft projesinde daire içi yerden ısıtma ve tüm odalarda fancoil sistemi yer alıyor. Doğal malzemeler kullanıldığı vealanının uzman markaları ile işbirliğine gidildiği proje alanına gittiğiniz anda açıkça görülebiliyor.



Vatan 


Geri Dön