02 / 05 / 2024

Uşak Düşkünler Evi hizmete açılıyor!

Uşak Düşkünler Evi hizmete açılıyor!

Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında yapılan Düşkünler Evi Projesi’nde düşkünlerin ihtiyacını karşılayacak ev bitirildi. Karaağaç Mahallesi’nde yapılan ev her anlamda modern olarak dikkat çekiyor.




Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında yapılan Düşkünler Evi Projesi’nde düşkünlerin ihtiyacını karşılayacak ev bitirildi.


Hizmete açılan ev kısa süre sonra sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşlarına sağlıklı ve güzel bir ortam sunacak. Karaağaç Mahallesi’nde yapılan ev her anlamda modern olarak dikkat çekiyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentte önemli bir hizmeti daha açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Projeyi başından bu yana önemsediklerini aktaran Erdoğan, " İlimizde sosyal sorumluluk projeleri ile güzel işler başardık. Yediden yetmişe sosyal sorumluluğumuz ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verdik. Düşkünler Evi Projesi de bu projelerden birisidir. İnanıyorum ki bu proje başka illere de örnek olacak” dedi.


Projede Zafer Kalkınma Ajansı ile birlikte çalıştıklarını anlatan Erdoğan, birliktelik ruhu ile kısa sürede projeyi sonlandırdıklarını aktardı. Kentte özellikle olumsuz hava koşullarında sokakta kalmak zorunda olan düşkünlerin karşılarına çıkabildiğini anlatan Erdoğan, "Bazen biz fark edemesek de bu şekilde zorda kalarak hayatlarını devam ettiren vatandaşlarımız oluyor. Bizim dini inancımızda da bu şekilde olanlara sahip çıkmak ön plana çıkıyor. Belediyecilik anlamında bizde bu işi üstlenerek bu şekilde vatandaşlarımıza en güzeli vermiş olduk” şeklinde konuştu.



Milliyet


Geri Dön