17 / 05 / 2024

uşak düşkünler evi ne zaman açılacak

uşak düşkünler evi ne zaman açılacak

Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında yapılan Düşkünler Evi Projesi’nde düşkünlerin ihtiyacını karşılayacak ev bitirildi. Karaağaç Mahallesi’nde yapılan ev her anlamda modern olarak dikkat çekiyor.

Hakmar’da 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü!

Ucuz ve kaliteli ürün satışıyla bilinen Hakmar’da yeni indirimler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 22 Kasım 2023 fiyat listesi...

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

ŞOK Market'te elektrikli scooter 8999 TL, akıllı saat 499 TL! ŞOK aktüel kataloğu 31 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market 31 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Elektrikli scooter 8999 TL, akıllı saat 499 TL! ŞOK aktüel kataloğu 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

BİM'de çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Cuma kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL fiyatlarla satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Dünyayı küçültecek uçak! İstanbul-New York 5 saat

Hala 10 saatten fazla bir uçuşla İstanbul'dan New York'a gidiliyor. ‘Overture’ uçağı dünyadaki bu uzun uçuşlara son verecek gibi görünüyor. Artık İstanbul-New York arası yarıya indi.

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keyfine düşkün olanlar için muhteşem araba: BMW Z4 Roadster! İşte BMW Z4 Roadster 31 Mayıs 2022 fiyat listesi!

BMW ailesinin en çok beğenilen otomobili Z4 Roadster'ın mayıs ayına yönelik güncel fiyat listesi belli oldu. Üstü açık ve sportif özellikleri ile keyfine düşkünler için üretildi. Peki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uşak'ta 12.5 milyon TL'ye icradan satılık prefabrik tabakhane binası!

Uşak 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak Merkez Muharremşah köyü,154 ada, 9 parseldeki 32.575,68 metrekarelik katlı prefabrik tabakhane binasını 12 milyon 451 bin 312 TL'ye icradan satıyor...

Tuzla'da kaçak döküm dehşeti!

Tuzla'da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları yine görüntülendi. Zabıtanın takip ettiği bir hafriyat kamyonu yolun ortasına molozları döküp kaçtı.

uşak düşkünler evi ne zaman açılacak Haberi

uşak düşkünler evi ne zaman açılacak


Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında yapılan Düşkünler Evi Projesi’nde düşkünlerin ihtiyacını karşılayacak ev bitirildi.


Hizmete açılan ev kısa süre sonra sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşlarına sağlıklı ve güzel bir ortam sunacak. Karaağaç Mahallesi’nde yapılan ev her anlamda modern olarak dikkat çekiyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentte önemli bir hizmeti daha açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Projeyi başından bu yana önemsediklerini aktaran Erdoğan, " İlimizde sosyal sorumluluk projeleri ile güzel işler başardık. Yediden yetmişe sosyal sorumluluğumuz ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verdik. Düşkünler Evi Projesi de bu projelerden birisidir. İnanıyorum ki bu proje başka illere de örnek olacak” dedi.


Projede Zafer Kalkınma Ajansı ile birlikte çalıştıklarını anlatan Erdoğan, birliktelik ruhu ile kısa sürede projeyi sonlandırdıklarını aktardı. Kentte...