17 / 05 / 2024

uşak belediyesi düşkünler evi projesi

uşak belediyesi düşkünler evi projesi

Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında yapılan Düşkünler Evi Projesi’nde düşkünlerin ihtiyacını karşılayacak ev bitirildi. Karaağaç Mahallesi’nde yapılan ev her anlamda modern olarak dikkat çekiyor.

Çarşı Uşak esnafı tapu kaygısı yaşıyor!

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çarşı Uşak Projesi'nin lansmanı yapılmıştı. Ancak esnaf ise son dönemde tartışılan yasa sebebiyle tapu kaygısı yaşıyor.

Hakmar’da 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü!

Ucuz ve kaliteli ürün satışıyla bilinen Hakmar’da yeni indirimler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü bıçak seti 269 TL’ye, döküm tava 169 TL’ye, tuvalet temizleyici set 99,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 22 Kasım 2023 fiyat listesi...

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Deprem bölgesinden şok iddia! Enkazın üzerine çakıl döküyorlar!

Büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği müteahhitlerin kimisi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanırken, bazılarının ise delilleri karartmak için çöken binaların enkazlarına çakıl döktükleri iddia edildi.

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

uşak belediyesi düşkünler evi projesi Haberi

uşak belediyesi düşkünler evi projesi


Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında yapılan Düşkünler Evi Projesi’nde düşkünlerin ihtiyacını karşılayacak ev bitirildi.


Hizmete açılan ev kısa süre sonra sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşlarına sağlıklı ve güzel bir ortam sunacak. Karaağaç Mahallesi’nde yapılan ev her anlamda modern olarak dikkat çekiyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentte önemli bir hizmeti daha açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Projeyi başından bu yana önemsediklerini aktaran Erdoğan, " İlimizde sosyal sorumluluk projeleri ile güzel işler başardık. Yediden yetmişe sosyal sorumluluğumuz ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verdik. Düşkünler Evi Projesi de bu projelerden birisidir. İnanıyorum ki bu proje başka illere de örnek olacak” dedi.


Projede Zafer Kalkınma Ajansı ile birlikte çalıştıklarını anlatan Erdoğan, birliktelik ruhu ile kısa sürede projeyi sonlandırdıklarını aktardı. Kentte...