29 / 04 / 2024

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.



Yapı Kredi tarafından vatandaşlara yönelik kampanyalar düzenlenmeye devam ediliyor. Banka tarafından düzenlenen yeni kampanyanın detayları da herkesi meraklandırdı. Yeni kampanyaya göre Yapı Kredi tarafından yolcuların uçuşlarının 1000 TL'lik kısmı, banka tarafından karşılanacak. 

KAMPANYAYA NASIL KATILACAKSINIZ?

Yukarıda okuduklarınızın ardından muhakkak kampanyaya nasıl katılacağını merak ediyorsunuzdur. Yapı Kredi tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, "Yapı Kredi Mobil’den müşteri olup kredi kartına başvur ve 24 saat içinde Yapı Kredi Kredi Kartı'nla uçak bileti al, harcamanın 1.000 TL’si iade olsun!" ifadelerine yer verildi. 
Banka ayrıca "Kampanya Koşulları" kısmında ise şu açıklamada bulundu: 
Kampanyadan 14 Eylül – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.
Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil'i indirip, "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.
Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecektir.
Kullanıcıların, Yapı Kredi müşterisi olma sürecindeki görüntülü görüşme esnasında uçak bileti kampanyasından faydalanmak istediğini belirtip “YKUÇAK1000” kodunu müşteri temsilcisine iletmesi gerekmektedir.
Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra uçak biletinin Yapı Kredi kredi kartı ile müşteri olduktan sonraki 24 saat içerisinde alınması gerekmektedir.
Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra, kredi kartı onaylanan müşteriler Yapı Kredi Mobil üzerinden Kredi Kartlarım menüsü altındaki (+) butonuna basarak “Dijital Kart Tanımlama” seçeneği ile ya da kart seçimi yaptıktan sonra Daha Fazlası > Dijital Kart İşlemleri adımlarını izleyerek dijital kart oluşturmalıdır.
Müşteriler, müşteri olduktan sonraki 24 saat içerisinde Yapı Kredi Dijital Kart’ı ile uçak bileti satın alımı gerçekleştirmelidir. Daha sonrasında satın alınan biletler için kampanya geçerli olmayacaktır.
Kampanya Türk Hava Yolları/Anadolu Jet, Pegasus Havayolları, SunExpress üzerinden yapılacak uçak bileti satışlarında geçerlidir.
Kampanya kapsamında yapılacak 1.000 TL iade, 10 Ekim 2023 tarihinde müşterinin uçak bileti alışverişi yaptığı kredi kartına yapılacaktır. Bilet iptalinde karta yüklenen artı bakiye geri alınacaktır.
Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.
Kampanya, başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
Yapı Kredi kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
 


Geri Dön