29 / 04 / 2024

Uşak Mahalle Konakları'nda ilk adım atıldı!

Uşak Mahalle Konakları'nda ilk adım atıldı!

şak Belediyesi, kentteki 19 mahallede yapmayı planladığı mahalle konakları projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Karaağaç mahallesinde bu yönde ilk adım atıldı.



Turizm hareketlerinde, gezi programlarına dahil edilecek iller arasına giren Uşak'ta, daha fazla görünecek eserler ortaya çıkmaya başladı. Uşak Belediyesi, kentteki 19 mahallede yapmayı planladığı mahalle konakları projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Karaağaç mahallesinde bu yönde ilk adım atıldı. Yer belirleme çalışmaları devam eden mahallelerde de yakın zamanda yeni mahalle konakları yükselmeye başlayacak. Karaağaç mahallesinde yapımına devam edilen ve terör saldırısında şehit düşen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın adının verildiği konakta kaba inşaatın sonuna yaklaşıldı. 2015 yılı içinde bitirilecek konak mahallenin demografik yapısını da dikkate alan bir hizmet anlayışıyla açılacak.


Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle konağının bitmesiyle örnek projeyi halka somut olarak gösterme imkanına sahip olacaklarını söyledi. Diğer mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Cahan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Elmalıdere ve Kemalöz mahallesinde yer tespitini yaptık. Şimdi geri kalan mahallelerde de yer tespiti için çalışmalarımız var. Tespit çalışmalarının ardından ekiplerimiz hemen işe başlayarak, diğer mahallelere de konakları kazandıracak. Evlerimiz vatandaşların beklentilerine de cevap veren özellikte olacak." 


Yeni Asır


Geri Dön