28 / 04 / 2024

Uşak Seramik tahvil ihracını yayınladı!

Uşak Seramik tahvil ihracını yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tahvil ihracını yayınladı. Konu ile ilgili detaylı bilgi haberimizde bulunuyor.



Uşak Seramik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 29.05.2014 tarihli ve 03.06.2014 Tarihli Tahvil İhraçı İle İlgili açıklamalar Özel Durum açıklaması(Borçlanma Araçları ) şablonundan yapılması gerekirken sehven Özel Durum açıklamaları genelden yapıldığı için yeniden gönderilmiştir.


Yönetim kurlumuz 03.06.2014 tarihinde toplanarak,


Tahvil ihracı ile ilgili 29.05.2014 tarihli 08 sayılı yönetim kurulu kararı na istinaden aşağıdaki konuları görüşerek oy birliği ile karara bağlamıştır.



Şirketimiz esas sözleşmesinin 3. Maddesi uyarınca, Mevcut Finansal kaynaklarının ve borç portföyünü çeşitlendirmek, başlanan ve başlanacak yatırımlarındaki özkaynak ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile toplam 50.000.000.TL tutarındaki tahvil için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurma kararı almıştır. Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurunun olumlu sonuçlanmasına müteakip bir yıl içerisinde değişik tutar, vade ve getiri oranlarında toplam 50.000.000.TL'lik tahvil ihraç edilecektir. Tahvil firmamızın ve ekonominin genel durumu ve yatırımcıların beklentisi doğrultusunda değişik vadelerde, aylık,3 aylık veya 6 aylık kupon ödemeli, değişken faizli olarak, ihracı için ilgili mevzuatlar çerçevesinde Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunulmasına,


Oy birliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön