30 / 04 / 2024

Uşak'ta jeotermal atağı!

Uşak'ta jeotermal atağı!

Uşak Belediyesi'nin Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve apartlarda sona gelindi. Kenti marka şehir yapmak adına çalışmalar yapan Uşak Belediyesi, termalde cazibe merkezi hedefiyle tesisleşme atağına geçti.




Uşak Belediyesi'nin Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve apartlarda sona gelindi. Kenti jeotermal alanında marka şehir yapmak adına çalışmalar yapan Uşak Belediyesi, termalde cazibe merkezi hedefiyle tesisleşme atağına geçti. Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımına başlanan apart ve restoran çalışmalarında sona gelindi. Termali daha iyi bir konuma getirecek olan çalışmalar bu yıl tamamlanacak. 

Yeni binalarla hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Jeotermal kaynak, yakın bir gelecekte ilimizin tanıtım atağı için önemli bir aşama olacak. Bu nedenle başından bu yana projelerimizi masaya yatırdık ve termal kaynağımızı nasıl daha iyi yerlere getiririz düşüncesiyle çalışmalarımıza yön verdik. Önceliklerimiz arasında apartlarda oda sayısını arttırmak ve konaklayan misafirlerin yemeklerini yiyecekleri, alışveriş yapacakları sosyal donatıları oluşturmak geliyordu. Tesisimiz ek 24 adet apartla kapasitesini arttırmış olacak. Bu sayede daha çok konuk tesislerimizden faydalanma imkanı bulacak. Bütün çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor" diye konuştu. Cahan, çalışmaların tamamlanmasının ardından Uşak'ta yaşayanların başka illere gitmeyeceğini de dile getirdi.



Yeni Asır


Geri Dön