17 / 05 / 2024

Kayaağıl Jeotermal Tesisleri nerede

Kayaağıl Jeotermal Tesisleri nerede

Uşak Belediyesi'nin Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve apartlarda sona gelindi. Kenti marka şehir yapmak adına çalışmalar yapan Uşak Belediyesi, termalde cazibe merkezi hedefiyle tesisleşme atağına geçti.

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikler ile ilgili detaylar...

Prim borcu olanları ilgilendiriyor! Resmen açıklandı! GSS'den o tarihe kadar yararlanılabileceksiniz!

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borçları olsa dahi Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki hizmetlerinden yararlanmaya devam edecek. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Çiftçinin 2022'de ödeyeceği fiyat tarifesi belli oldu! Yüzde 50 indirim uygulanacak

2022 Yılı Sulama Tesisleri İşletme ve Bakım Ücret Tarifelerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayınlandı. Söz konusu tarifelerde belli şartların yerine getirilmesi şartıyla yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak.

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kayaağıl Jeotermal Tesisleri nerede Haberi

Kayaağıl Jeotermal Tesisleri nerede


Uşak Belediyesi'nin Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve apartlarda sona gelindi. Kenti jeotermal alanında marka şehir yapmak adına çalışmalar yapan Uşak Belediyesi, termalde cazibe merkezi hedefiyle tesisleşme atağına geçti. Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımına başlanan apart ve restoran çalışmalarında sona gelindi. Termali daha iyi bir konuma getirecek olan çalışmalar bu yıl tamamlanacak. 

Yeni binalarla hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Jeotermal kaynak, yakın bir gelecekte ilimizin tanıtım atağı için önemli bir aşama olacak. Bu nedenle başından bu yana projelerimizi masaya yatırdık ve termal kaynağımızı nasıl daha iyi yerlere getiririz düşüncesiyle çalışmalarımıza yön verdik. Önceliklerimiz arasında apartlarda oda sayısını arttırmak ve konaklayan misafirlerin yemeklerini yiyecekleri, alışveriş yapacakları sosyal donatıları oluşturmak geliyordu. Tesisimiz ek 24 adet...