28 / 04 / 2024

Utarit Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utarit Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utarit Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enis Uzun, Mehmet Öztürk tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ağustos'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi'nde kuruldu.



Utarit Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Enis Uzun, Mehmet Öztürk tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 23 Ağustos'ta kuruldu. Utarit Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi hisseleri 20'şer bin TL olarak 2'ye bölündü. 


Utarit Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri özel inşaat işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kiraya vermek kendi hesabına arazi ve arasalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar işyerleri yapmak satmak kiraya vermek veya başka gerçek yada tüzel kişilere inşaat yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Utarit Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Tahsin Caddesi, Elif Apartmanı,No:10. 


Geri Dön