29 / 04 / 2024

Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefon 'Realme 11x 5G' sahne aldı!

Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefon 'Realme 11x 5G' sahne aldı!

Realme, rekabetçi fiyatıyla dikkat çeken bir başka cihazı daha kullanıcıların beğenisine sunuyor. Şirket, Realme 11x 5G modelini piyasaya sürdü.



Akıllı telefon pazarının rekabet dolu dünyasında öne çıkan markalardan biri olan Realme, yeni modeli Realme 11x 5G'yi tanıtarak kullanıcıların ilgisini çekmeye hazırlanıyor. Hindistan'da gerçekleşen bir etkinlikte duyurulan Realme 11x 5G, uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekiyor.

Realme 11x 5G'nin öne çıkan özelliklerinden biri, 120 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ çözünürlüklü 6,72 inç LCD ekranı. Bu ekran sayesinde kullanıcılar daha akıcı ve etkileyici bir deneyim yaşayacaklar. Cihazın gücünü Dimensity 6100+ işlemci ve 8 GB RAM destekliyor. Ayrıca, 6 GB RAM seçeneği de bulunuyor.

 Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefon Realme 11x 5G sahne aldı!

Bir diğer dikkat çekici özellik ise cihazın arka panelinde yer alan kameralar. 64 Megapiksel ana kamera, geniş diyafram açıklığıyla net ve canlı fotoğraflar çekme imkanı sunarken, 2 Megapiksel derinlik sensörü de fotoğraflara estetik bir derinlik katıyor. Ön kamera ise 8 Megapiksel çözünürlüğüyle selfie meraklılarını memnun edecek.

Realme 11x 5G'nin batarya tarafında da iddialı olduğunu söylemek mümkün. 5.000 mAh kapasitesine sahip batarya, 33W SuperVOOC hızlı şarj desteğiyle kullanıcıların daha az beklemeyle daha fazla kullanım süresi elde etmelerine yardımcı olacak.

Cihazın depolama seçenekleri 128 GB olarak sunuluyor ancak microSD kart girişi bulunmuyor, bu da depolama alanını genişletme konusunda kullanıcıları kısıtlayabilir. Kutudan Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 işletim sistemiyle çıkan telefon, kullanıcılarına güncel ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Realme 11x 5G, fiyatıyla da dikkat çekiyor. 6 GB RAM versiyonu 167 euro, 8 GB RAM kapasiteli versiyonu ise 180 euro etiketiyle satışa sunulacak. Renk seçenekleri arasında gece yarısı siyahı ve mor şafak bulunuyor.

Yeni Realme 11x 5G'nin kullanıcıların beklentilerini karşılayıp karşılamayacağı merakla bekleniyor. Uygun fiyatı, akıcı ekranı ve güçlü özellikleriyle Realme, bu yeni modeliyle de akıllı telefon pazarında kendine bir yer edinmeye çalışacak gibi görünüyor.

200 MP arka kameralı Honor 90'ın Türkiye fiyatı açıklandı!
Xiaomi kara haberi verdi: Bu telefonları kullananlar yandı!
En iyi ekrana sahip telefonlar belli oldu!
OnePlus 12'nin özellikleri ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve daha fazlası!

Geri Dön