20 / 05 / 2024

Uzman isim dolar 25 TL olacak dedi! Peş peşe açıklanan rakamları görenlerin nutku tutuldu!

Uzman isim dolar 25 TL olacak dedi! Peş peşe açıklanan rakamları görenlerin nutku tutuldu!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı son dakika açıklamasında doların 25 TL olacağı tarihi verdi. Dolar ve altına ilişkin nokta atışı yorumlar yapan Memiş’in bu açıklaması büyük etki yarattı.



Dolar kurunun ne kadar olacağı konusunda değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, seçim döneminde olduğumuz için dolarda baskılama olduğunu, seçimden sonra bunun kalkacağını belirtti ve "Gram altın ucuz değil resmen bedava. Bu iddiam senelik getiriye dayalı. Dolar tarafındaki baskılanmanın çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Özellikle hazirandan sonra 24 TL-25 TL bandına kadar yükseliş olabilir. Biraz zor tutuluyor" şeklinde konuştu.

DOLAR NE KADAR?

1 Dolar bugün satış olarak ise 18.90 lira dolaylarında işlem görüyor.

Uzman isim dolar 25 TL olacak dedi! Peş peşe açıklanan rakamları görenlerin nutku tutuldu!

100 DOLAR NE KADAR?

100 Dolar bugün satış olarak ise 1.890 lira dolaylarında işlem görüyor.

DOLAR YORUMLARI 3 MART

Ekonomi uzmanlarının 3 Mart 2023 Cuma dolar yorumları: USDTRY paritesi ana resimde yükselen kanal içerisinde hareketine devam ediyor. Geniş bant aralığı olarak 2022 yılı ekim ayından itibaren izlediğimiz bant aralığının üstünde ılımlı pozitif hareketini sürdürüyor. Teknik olarak yatay direnç seviyesi 18.66 TL üzerinde yakın direnç olarak 19.00 TL seviyesini takip ediyoruz. Aşağı yönlü harekette 18.40 TL seviyesinin aşağısında 18.22 TL seviyesi destek olarak izlenebilir.

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Ziraat Bankası’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Bu parayı hemen alın!


Geri Dön