Arsa ve Arazi

Uzmanı arazi almak isteyenleri örnek vererek uyardı: Uzak durun!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarılar yaptı. İşte Aksel Melkonyan’ın konu ile ilgili o paylaşımı…

 

 

Konut fiyatlarında yaşanan yükselişlerden sonra geçen sene arsa ve arazi yatırımında resmen rekor kırılmış çünkü yatırımcılar yüksek konut fiyatları nedeniyle toprak yatırımına yönelmişti.

Sektör temsilcileri sık sık konut alamayanların ve uzun vadeli yatırım düşünenlerin tercih ettiği toprak yatırımın kazandırmayı sürdüreceğine değinirken, dikkat edilmesi gereken noktalar ile ilgili de uyarılar yapıyor.

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, https://x.com/akselmelkonyan resmi X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarılar yaparak, dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı.

Aksel Melkonyan’ın paylaşımı şu şekilde:

Şekli ince uzun tarlaları 50-70.000 TL gibi rakamlara satıyorlar.İnsanlarda ne yapsın eşinin bileziğini,çocuğunun altınlarını satıp ufak bir yer alıp ileride evladımıza kalır hayali ile umut bağlıyor.

Sonuç: Bu tarz yerler hiçbir işe yaramayacak,siz bu tarlanın son sahibi olacaksınız.

Ancak 10-15 parsel alacaksın ki birşeye benzesin.

Örnek görsel aşağıda

Aman uzak durun.

Paylaşın ve milleti uyandırın

 

Aksel Melkonyan'ın paylaşımına şu yorumlar geldi:

Ev alacaklara ve kiralayacaklara sahte ilan uyarısı: Emlak fiyatları yükseldi, bunlara dikkat edin!

'2025 daha zor geçecek' diyen ekonomist Ekonomist Ahmet Melih Karavelioğlu: Emlak sektörüne elimizle kurşun sıktık!

Menemen Koyundere Erkaya Twins'de teslimler 2 ay sonra!