Arsa ve Arazi

Ünlü gayrimenkul uzmanı arazi almak isteyenler için Çanakkale Biga’daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Taleplerin katlanmasıyla birlikte son 4 senedir Türkiye genelinde arsa fiyatları yüzde 530 arttı. Arsa ve arazi almak isteyenler hangi bölgelere yatırım yapmak istedikleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de Çanakkale Biga’daki fırsat bölgeleri açıkladı…

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinden sonra artış gösteren enflasyonla birlikte konut fiyatları resmen uçuşa geçti. Konut fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle yatırımcılar arsa ve arazilere yönelirken pek çok kişi de hangi bölgelere yatırım yapmaları gerektiği ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı https://x.com/muratguItekin üzerinden yaptığı paylaşımda Çanakkale Biga’daki fırsat bölgeleri açıkladı.

Murat Gültekin’in paylaşımı şu şekilde:

ÇANAKKALE BİGA İLÇESİNDE BULUNAN ARAZİ YATIRIM FIRSAT BÖLGELERİ…

Örtülüce
Çelikgürü
Çınardere
Gerlengeç
Aşağıdemirci
Kocagür
Kepekli

Çanakkale Biga ilçesi muhteşem doğası ve ormanları ile meşhurdur.

Biga ilçesi pandemi döneminden sonra fiyatların aşırı yükseldiği bir bölge olmuştur. Özellikle fiyatların aşırı yükselmediği bölgeleri yazmaya gayret gösterdim.

Yazılan bölgelerden ilk hedefiniz yerleşime maksimum 2 km mesafede kadastro yolu olan tarla olmalı.Köy yerleşik alanlarından villa imarlı arsa da alabilirsiniz.

5 yıl sonra Biga ilçesini çok konuşacağız..

Araç alacaklar dikkat! 48 ay vadeli 400 bin TL taşıt kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Altın fiyatlarında Ekim depremi! Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika!

Avukata ev vermek istemeyen mülk sahiplerinin favori grubu öğrenciler!