Arsa ve Arazi

Uzmanı , Ankara’da yakın gelecekte arazi yatırımı yapılabilecek fırsat bölgeleri açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ankara için yakın gelecekte en çok kârlı çıkılacak arazi yatırım fırsat bölgeleri açıkladı.

 

Son dönemlerde yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin en çok yöneldiği yatırım araçları arsa ve araziler oluyor.

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre geçtiğimiz sene gayrimenkul satışlarının yüzde 90’lık bölümünü arsa ve arazi satışları oluştururken, konut fiyatlarında yaşanan artışlar da yatırımcıları toprak yatırımlı yapmaya itti.

Yatırımcılar arsa ve arazi yatırımları ile ilgili detayları araştırırken, İş insanı, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, resmi sosyal medya hesabı https://x.com/muratguItekin üzerinden yaptığı paylaşımında Ankara için yakın gelecekte en çok kârlı çıkılacak arazi yatırım fırsat bölgeleri açıkladı.



Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in paylaşımı şu şekilde:

Ankara için yakın gelecekte en çok kârlı çıkacağınız arazi yatırım fırsat bölgeleri ; 


-GÖLBAŞI

Yurtbeyi
Karaoğlan
Hacılar
Gökçehöyük


-ALTINDAĞ

Giçik
Kavaklı
Aydıncık


-AKYURT

Teberik
Kızık
Şeyhler
Karacakaya


-ELMADAĞ

Karacahasan
Hasanoğlan
Tekke
Süleymanlı


-KIZILCAHAMAM

Aşağıhüyük
Yukarıhüyük
Yakakaya
Kocalar
Binkoz
Kızılcaköy
Beşkonak
Belpınar


Kızılcahamam ilçesinde yazdığım yerlerde  mutlaka İmarlı arsa alın, ya da imar yerleşik alanı sınırında tarla da alabilirsiniz. Mutlaka müstakil tapulu olsun. Ankaralıların uzun vadede Kızılcahamam’a çok ihtiyaçları olacak.

Gölbaşı ilçesinden ilk önceliğiniz kuru tarım arazisi almak olsun, imarlı arsa da alabilirsiniz. Uzun vade düşünenler mutlaka yazdığım yerlerden tarla almalı.

Elmadağ ilçesinden öncelikli olarak tarla almanızı öneririm. Ankara’nın şehir gelişimi doğuya doğru devam edecek bu sebeple Elmadağ mükemmel konumda.

Bu çalışma özellikle Ankara’da yaşayan ve Ankara’ya yatırım ilgisi olan Yüksek-Orta-Düşük bütçeli tüm bireyler için hazırlanmıştır. İMARLI arsa alacak olanlar mutlaka zemin yapısına dikkat etmeli. Tarla vasıflı arazi alacaklar %5 ile %20 arasında eğimi olan tarla alabilirler. %20’den fazla eğimi olan tarla almayınız.

Hobi bahçesi olarak hisselendirilmiş imarsız arazilerden uzak durunuz. İmarlı bir arsa hisselendirilmiş ise, tüm hissedarlar arasında muvafakatname ve ön alım feragatı var ise alım yapabilirsiniz.

Hepinize başarılı ve bereketli yatırımlar dilerim…


Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in paylaşımına şu yorumlar geldi:

Akaryakıtta fiyatlar değişti! Benzin, motorin, LPG güncel fiyatlar ne kadar? İşte akaryakıt zam...

Kiracılar dikkat! Kira bedeli 20 bin TL'lik evin kira bedeli ne kadar oldu? İşte Eylül 2024 kira hesaplaması!

Üsküdar Vaniköy’deki ruhsatsız ve kaçak yapılar bugün yıkılıyor!