28 / 04 / 2024

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Borsa İstanbul yeni haftaya yatay başlarken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir'den de borsa yatırımcıları için çok önemli tüyolar geldi. İşte Onur Demir'in resmi X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...



Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni haftaya önceki kapanışının hemen altında 7.996,10 puandan başladı.

Borsa İstanbul yeni haftaya yatay başlarken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir'den de borsa yatırımcıları için çok önemli tüyolar geldi.

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/onurwwdemir üzerinden yaptığı paylaşımda "Kendinize lot hedefi koyarken bir anda 1000 adet, 3000 adet hedefleri koymayın , hedeflerinizi önce küçük tutun , mesela 100 lot hedefi koyun küçük hedeflere ulaştıkça 250 lot, 500 lot diye artırın." ifadelerini kullandı.

Onur Demir'in paylaşımı şu şekilde:

Kendinize lot hedefi koyarken bir anda 1000 adet , 3000 adet hedefleri koymayın , hedeflerinizi önce küçük tutun,  mesela 100 lot hedefi koyun küçük hedeflere ulaştıkça 250 lot, 500 lot diye artırın. Küçük hedefler tamamlandıkça motive olacaksınız. Temettüler ile hisse geri alımı ve elinizde ki nakit para ile üç beş demeden toplayın. Zamanla bir bakmışsınız dağ gibi olmuş. Hiç kimse bazı hedeflere ulaşırken bir anda ulaşmadı, her şey çok uzak görünür fakat zamanla hepsi gerçekleşir. Size lazım olsan şey sabır ve zamandır.

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Onur Demir'in paylaşımına gelen yorumlar...

 

 

Pahalı evlerde yaşamak artık hayal değil: Kiraya yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 de!

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön