Arsa ve Arazi

Uzmanından tavsiye: Gayrimenkul fiyatlarını bir indirip bir çıkararak avını bekleyenlere en acımasız teklifinizi yapın! 

Arsa, arazi, tarla gibi toprak gibi gayrimenkul alacaklar; nelere dikkat edilmesi gerektiğini merakla araştırıyor. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, fiyatlarla ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış, satışların düşmesine neden oldu. Konuta olan talep aydan aya azalırken, yatırımcıların ve vatandaşların arsa ile arazilere olan ilgisi arttı. Bunun ardından arsa ve arazi fiyatlarında da artış yaşandı. 

Arsa, arazi, tarla gibi toprak gibi gayrimenkul alacaklar; nelere dikkat edilmesi gerektiğini merakla araştırıyor. Uzmanlar, sık sık gayrimenkul yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri aktarıyor. 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, https://x.com/arifgudulcom resmi X sosyal medya hesabından gayrimenkul alacaklara fiyatlarla ilgili bir tavsiye verdi. 

Arif Güdül, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Adam ilan değil, denize olta atmış sanki. Uzun zamandır takibimde olan bir ilandı. 2 ay önce 400 bin ₺’den ilana koymuştu. İlanı paylaştıktan bir hafta sonra 800 bine çıkardı. 20 gün sonra 1.200.000 ₺ yaptı. 30. gün 750.000 ₺ yaparak fiyatı geri çekti. O sırada 400 bin ₺ teklif verdim. "Hayırdır, yarı fiyatına mı alacaksın burayı?" dedi. Polemiğe girmedim ve "Teklifim bu," dedim. Konuyu kapattım. Daha da aşağı teklif edecektim ama yatırım için değil, yaşam için almak istiyordum. İhtiyaç her zaman ucuzdur mantığıyla hareket ettim. 

Arkadaşlar, diyeceğim o ki korkmayın, denize oltasını atıp fiyatlarını bir indirip bir çıkararak avını bekleyenlere en acımasız teklifinizi yapın. O düşünsün. Ava giderken avlanmak nasıl oluyormuş görsün. 

Bu arada arsayı aldım."

Peki gayrimenkul alacaklar ve yatırımcılar fiyatlar ile ilgili neler söyledi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

ATEM'den emlak ilan portallarına ayar! Yeni düzenlemede eksikler var!

İnşaat mühendislerinden uygun fiyatlı konut için 4 maddelik çözüm önerisi: Bunlar yapılırsa, fiyatların ateşi söner!

Dolar yeni rekora imza attı! Doları olanlar köşeyi döndü! 7 Ağustos 2024 dolar/TL kuru!