19 / 05 / 2024

Uzmanlardan ev almak isteyenlere son dakika uyarısı! Yeni Evim kampanyasında buna dikkat!

Uzmanlardan ev almak isteyenlere son dakika uyarısı! Yeni Evim kampanyasında buna dikkat!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasının açıklanmasıyla birlikte Türkiye'nin birçok yerinde fiyatlara da zam yansıtıldı. Verilen detaylara göre, uzmanlar yurttaşları dikkatli olmaya davet etti.



Peki Yeni Evim kampanyası'nın detayları nedir? Uzmanlar orta gelirliye konut kampanyası ile ilgili neler söyledi? İşte konu ile ilgili detaylar...

Cumhuriyet'ten Ali Can Polat'ın haberine göre, merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyaso Türkiye’nin 81 ilinde yeni konutlara yönelik olarak başlatıldı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, söz konusu şartları 15 sene vadeli yüzde 0.69’dan başlayan faizlerle yüzde 10 peşinat şeklinde belirlendi. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, bazı internet sitelerinde fiyat değişimleri olduğunu dile getirerek 6 bine yakın site için şikâyet geldiğini kaydetti. 

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, ilk gün piyasada karmaşa ortamının olduğunu kaydederek, yurttaşları da dikkatli olmaya çağırdı.

Verilen detaylara göre, İstanbul’da emlakçılık yapan Yasin Toprak da fiyat artışlarını doğrulayarak çok önemli açıklamalar yaptı. 

Uzmanlardan ev almak isteyenlere son dakika uyarısı! Yeni Evim kampanyasında buna dikkat!

Yasin Toprak açıklamasında söz konusu kampanya duyurulduğu an yüzde 25’e varan zam geldiğini belirterek, bugün de herkesin arayıp kampanyayı sorduğunu ama küçük müteahhitlerin rayiç bedeli düşük gösterdiği için banka kredisi alınadığını kaydetti. Yasin Toprak ayrıca söz konusu kampanyanın büyük markalı projelere yaradığını da sözlerine ekledi.

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu da Yeni Evim kampanyası ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu açıklamasında İzmir’de kampanyaya çok talep gelmediğini dile getirerek, çok dar bir kesime ve çok az projeye uygun bir kampanya olduğunu söyledi. Mesut Güleroğlu açıklamasında biraz havada kaldığını belirterek, "Umarım ikinci el kampanyasında aynısı olmaz” dedi.

Yeni Evim konut kampanyası başvuruları bugün resmen başladı! 0.69 faizli krediye nasıl başvurulur? Hemen detaylara bakın

0.69 faizli kredi ile Yeni Evim kampanyası start aldı! Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank peş peşe duyurdu!

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 


Geri Dön