10 / 05 / 2024

Uzmanlardan kritik açıklama geldi: Gümüş altını geçecek! Yatırım yapın gümüş ralliye hazırlanıyor!

Uzmanlardan kritik açıklama geldi: Gümüş altını geçecek! Yatırım yapın gümüş ralliye hazırlanıyor!

Altın ve para piyasaları uzmanları Çin’in sıfır koronavirüs  kısıtlamalarına geri dönmemesi halinde senenin geri kalanında gümüşün altından daha iyi grafik sergileyebileceği yönünde görüş birliği yapıyor.



GÜMÜŞ RALLİ YAPABİLİR

Çin ekonomisinin yeniden açılması, gümüşün parlamasına ve altından daha iyi duruş sergileyeceği yorumlarını da beraberinde getirdi. ICICI Prudential Asset Management Company (AMC) baş yatırım stratejisi Chintan Haria şu yorumu yapıyor: "Çin’in yeniden açılması gümüş fiyatlarındaki ralliyi körüklüyor" Axis Securities Emtia Bölüm Başkanı Pritam Patnaik, “Çin'de COVID hafiflerse ve daha fazla kesinti olmadan yeniden açılırsa” diyerek “Bu durum ana metallerde ve gümüşte bir ralliye yol açacaktır” açıklamasıyla gündeme düştü.

Uzmanlardan kritik açıklama geldi: Gümüş altını geçecek! Yatırım yapın gümüş ralliye hazırlanıyor!

UYUYAN DEV UYANMAK ÜZERE YORUMLARI GELDİ

Birçok uzman gümüş varlığının uyuyan bir dev olduğu konusunda hem fikir. Çin ekonomisi ivme kazanırsa, gümüş sessizliğini bozabilir. Fibonacci analizleri yapıldığında ons gümüş varlığının yakın vadede 20.50 dolar ve 28.0 dolar aralığında olabilir. Simpson, “Gümüş fiyatının bu yıl onns cinsinden 30 dolar seviyesine doğru gittiğini görmek sürpriz olmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Altın kahini İslam Memiş’ten Şubat uyarısı geldi! Yatırımcılar buna hazırlıklı olsun

''Servet kazandılar'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı: Gümüş alın!

Dolar birden 6 TL birden fırlayacak! Sakın duymadım deyip ağıtlar yakmayın! Herkes hazırlıklı olsun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön