30 / 04 / 2024

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Net yanıt az evvel geldi! 1 gram altını bile olanlar çabuk koşun bakın!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Net yanıt az evvel geldi! 1 gram altını bile olanlar çabuk koşun bakın!

Altın fiyatları güne hareketli başlarken, altın fiyatlarındaki yükseliş karşısında ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak eden yatırımcılar için az evvel açıklama geldi. 1 gram altını bile olanlar çabuk koşun bakın!



Altın fiyatları yeni işlem gününe yükselişle başlarken, elinde altını olanlar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak edip araştırmaya başladı. Yatırımcılar altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorularını aratmaya devam ediyor. Ekonomist Belgin Maviş, altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını az evvel açıkladı. 1 gram altını bile olanlar çabuk koşun bakın!

Gram altın 1100 lira seviyesini geçerek, 1120 lira seviyesinden işlem görüyor. Altın fiyatları 2022 yılını yükselişle kapatattıktan sonra 2023 yılına yukarı yönlü başladı. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar elimizdeki altınları bozduralım mı? Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları ne olacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Ekonomist Belgin Maviş altın fiyatları ile ilgili tüm merak edilenleri cevapladı. 


Geri Dön