02 / 05 / 2024

Uzunal Konutları'nda 220 bin TL'ye! Hemen teslim son 9 konut!

Uzunal Konutları'nda 220 bin TL'ye! Hemen teslim son 9 konut!

Kurtköy'de inşa edilen Uzunal Konutları hemen teslim ediliyor



Uzunal Konutları'nda fiyatlar 220 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor. Projede 80 bin TL peşinatla tüm bankalardan konut kredisi kullanılıyor. Herhangi bir banka anlaşması bulunmuyor. Konut sayısı az kaldığı için firma bünyesinde de vadelendirme yapılmıyor.

Alanları 140 metrekare olan 3+1'lerden meydana gelen projede konutların fiyatların şerefiyelerine göre değişiklik gösteriyor.

Uzunal İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği Uzunal Konutları, 10 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirildi.

İnşaatına 2006'da başlanan projede 2007'den bu yana yaşam devam ediyor.

5 blokta 94 konuttan meydana gelen Uzunal Konutları'nda son 9 konutun satışı yapılıyor.

Konutlarda özel tasarım mutfak ve banyo dolapları, gömme portmanto, ebeveyn giyinme odası ve dolapları, manyetik kontaklı çelik kapı, amerikan iç kapılar, laminant parke yer döşemeleri yer alıyor.

Sitede 250 metrekare alanlı açık havuz ve çocuk havuzu, fitness salonu, kafeterya, çocuk oyun odası, bilardo ve masa tenisi, basketbol, voleybol ve futbol sahası bulunuyor. 

Firma hakkında:

Şirket, 1950 yılında girdiği inşaat sektöründe, 1982 yılından bu yana Uzunal İnşaat ve Tic. A.Ş. olarak yoluna devam ediyor. Bugüne kadar pek çok konut ve işhanı projesini hayata geçiren Uzunal İnşaat ve Tic. A.Ş., butik konut projeleri alanında uzmanlaştı.

Kurulduğu günden bugüne kadar dünyadaki gelişmeleri hizmetlerine yansıtan, çağdaş, müşteri beklentilerine yüksek kalite ile cevap veren firma, müşteri beklentilerini her defasında , zamanında ve tam olarak karşılamak, çevreye saygılı , estetik ve fonksiyonel açıdan müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak hizmet sunuyor.

Gücünü, bünyesinde çeşitli akademisyen mühendisler ve mimarlardan oluşan Teknik Ekibinden alan firma, yapılarda; Mimari Projeler, Statik Projeler, Mekanik Tesisat Projeleri, Elektrik Tesisat Projeleri ve Peyzaj Projeleri dallarında ayrı ayrı koordinesi olan gruplar halinde ve konularında uzmanlaşmış kadrosuyla çalışmalarını yürütüyor.

 0 216 482 04 25

www.uzunalinsaat.com.tr

[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön