05 / 05 / 2024

Uzunçiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı!

Uzunçiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı!

Konut yaşam alanları çevresinde oluşturulan spor komplekslerinde vatandaşlar her ana spor yapma imkânı bulabiliyor. Uzunçiftlik spor kompleksinde 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 1 adet futbol sahası bulunuyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın sağlıklı bir yaşam sürmesi için yeni spor alanları oluşturuyor. Kimi yerde kompleks şeklinde kimi yerde de tekil sahalar şeklinde oluşturulan spor alanları sporu halkın ayağına getiriyor. Vatandaşlar bu spor tesislerinde spor yaparak günün stresini atıyorlar. Bu tesislerden biri Kartepe Uzunçiftlik’e kazandırıldı. Yapımı tamamlanan spor kompleksi halkın hizmetine sunuldu.




3 ADET SAHA


Konut yaşam alanları çevresinde oluşturulan spor komplekslerinde vatandaşlar her ana spor yapma imkânı bulabiliyor. Uzunçiftlik spor kompleksinde 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 1 adet futbol sahasından bulunuyor.


4 BİN 500 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULDU


Tesis 4 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edildi. Tesiste soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve idari kısmın yer aldığı 165 metrekarelik bir de tesis binası yer alıyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön