05 / 05 / 2024

uzunçiftlik spor kompleksi

uzunçiftlik spor kompleksi

Konut yaşam alanları çevresinde oluşturulan spor komplekslerinde vatandaşlar her ana spor yapma imkânı bulabiliyor. Uzunçiftlik spor kompleksinde 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 1 adet futbol sahası bulunuyor.

Kocaeli Uzunçiftlik spor kompleksine kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalarda spor kompleksleri oluşturuyor. Bu kapsamda Kartepe İlçesi Uzunçiftlik bölgesinde 4 bin 600 metre kare alanı kapsayan spor kompleksi yapılıyor...

Kartepe Uzunçiftlik’e spor kompleksi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe-Uzunçiftlik’e bir spor kompleksi yapacak

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Burhan Felek Spor Kompleksi neden tamamlanamıyor?

İnşaatı uzun zamandır tamamlanamayan Burhan Felek Spor Kompleksi'nde Spor Bakanı Bak'ın talimatı üzerine çalışmalar hız kazandı. 

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

İşte Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue projesi!

Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, " Projenin bütününde müze, müze ile birlikte de stat turu uygulamaları var. Aslantepe'deki yerimiz farklı bir mekan haline gelecek." dedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde basketbol salonu inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde yapılması düşünülen basketbol salonu projesine Mart ayı içinde start vererek temel atmayı planlıyor. Proje 2 yıl içerisinde bitirilecek.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yeniden inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin kapasitesini artırarak yeniden inşa edilecek.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

Kapadokya Spor Kompleksi için çalışmalar başladı!

Nevşehir'de hizmete kazandırılması amaçlanan Kapadokya Spor Kompleksi için çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Meram'ın yeni spor kompleksi tamamlandı!

Meram Belediyesi, Konya’da yapılan ilk plebisit uygulaması sonucu halkın talebi doğrultusunda Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yapımına başladığı spor kompleksi inşaatını tamamladı

Kula'ya 11 milyon liralık dev spor kompleksi!

Kula’ya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yaptırılacak, 11 milyon liraya mal olacak dev spor kompleksi ihaleye çıkıyor

Kula Spor Kompleksi'nin İhalesi 14 Kasım’da!

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kula’ya yaklaşık 11 Milyon liralık yatırım yapılarak ilçeye dev spor kompleksi kazandırılacak.

uzunçiftlik spor kompleksi Haberi

uzunçiftlik spor kompleksi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halkın sağlıklı bir yaşam sürmesi için yeni spor alanları oluşturuyor. Kimi yerde kompleks şeklinde kimi yerde de tekil sahalar şeklinde oluşturulan spor alanları sporu halkın ayağına getiriyor. Vatandaşlar bu spor tesislerinde spor yaparak günün stresini atıyorlar. Bu tesislerden biri Kartepe Uzunçiftlik’e kazandırıldı. Yapımı tamamlanan spor kompleksi halkın hizmetine sunuldu.




3 ADET SAHA


Konut yaşam alanları çevresinde oluşturulan spor komplekslerinde vatandaşlar her ana spor yapma imkânı bulabiliyor. Uzunçiftlik spor kompleksinde 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 1 adet futbol sahasından bulunuyor.


4 BİN 500 METREKARE ALAN ÜZERİNE KURULDU


Tesis 4 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edildi. Tesiste soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve idari kısmın yer aldığı 165 metrekarelik bir de tesis binası yer alıyor.


Kocaeli Büyükşehir...