09 / 05 / 2024

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 



Vakıf GYO İki Konak projesi (İzmir Konak Karma Projesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) için en uygun teklifin Rec Uluslararası İnşaat Yatırım San. Ve Tic. AŞ tarafından verildiği açıklandı. 

İki Konak projesi için Rec Uluslararası İnşaat Yatırım San. Ve Tic. AŞ ile ana yüklenici sözleşmesi imzalandı. 

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Rec Uluslararası İnşaat Yatırım San. Ve Tic. AŞ; 4 milyar 440 milyon Türk Lirası + KDV Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri üzerinden yüzde 35 Şirket Payı Gelir Oranı ile 1 milyar 554 milyon TL + KDV Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri'nin ve Satış Toplam Geliri'nin artması durumunda artan toplam gelir üzerinden yüzde 35 payın Vakıf GYO'ya ödeneceği de taahhüt edildi. 

Lokasyonuyla da dikkat çeken İki Konak projesinde toplam 524 adet konut bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, bahçeli dubleksler ve penthouse dairelerin yer aldığı projede 12 bin metrekare peyzaj alanı ve 5 bin metrekare de ticari alan hayata geçirilecek. 

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

17 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede, yüzme havuzu, 900 araçlık otopark, resepsiyon, fitness salonu, elektrikli araç şarj istasyonu, tenis kortu, restoranlar, alışveriş alanları, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

İki Konak projesi, Bayraklı Kuleler Bölgesi, Salhane İzban, Bölge adliyesine 1 dakika, Stadyum metro durağına 3 dakika, Halkapınar aktarma istasyonuna 5 dakika, Medicana'ya 8 dakika, Ege Üniversitesi ve Forum AVM'ye 10 dakika, havaalanına 28 dakika, Urla'ya 45 dakika, Foça'ya ve Çeşme'ye 60 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

Web: http://www.ikikonak.com/

Artea Bahçeşehir'de 5+1 konut fiyatları 14 milyon 800 bin TL'den başlıyor!

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışta! 467 konutluk yeni proje!

Geri Dön