28 / 04 / 2024

Vakıf GYO yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Vakıf GYO yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...



 VAKIF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YIL SONU DEĞERLEME RAPORLARI:


- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Kütahya, Merkez, Alipaşa Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi 63 Ada, 224 Parseldeki iş merkezi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan İzmir, Aliağa İlçesi, Kazım Dirik Mahallesi, İstiklal Caddesi, No:70, 5637 Parseldeki iş merkezi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Ankara, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere, Tunalı Hilmi Caddesi, 4. Bölge, 138 Pafta, 2537 Ada, 6 Parseldeki işyeri için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul, Fatih İlçesi, Kirmasti Mahallesi, Macar Kardeşler cad. No:2, 247 Pafta, 2123 Ada, 9 Parseldeki iş merkezi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, Ebulula Caddesi, F2-A Blok, 89 Pafta, 1472 Ada, 1 Parseldeki iş merkezi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan Ankara, Çankaya İlçesi, 1. Bölge, Üsküp Caddesi, N0:44, 381 Pafta, 2814 Ada, 12 Parseldeki 2. Kat (1/2 hisseli), 3. Kat ve 4. Katlar için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

- Şirketimiz gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3323 Ada, 6 Parseldeki arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu GYO Seri: VI, No:29 sayılı tebliğin 43. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası  olarak verilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız
 


Geri Dön