17 / 05 / 2024

Vakıfbank kesenin ağzını açtı! Bu kişilere geri ödemesiz para verecek!

Vakıfbank kesenin ağzını açtı! Bu kişilere geri ödemesiz para verecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Vakıfbank, her gün artan gıda fiyatları nedeniyle market alışverişi yapmakta zorlanan müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Vakıfbank, kampanyaya katılan müşterilere 200 TL hediye edileceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Söz konusu kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, Sanal kartlar, taksitli işlemler, e-ticaret, mail order ve yurt dışı harcamları, iptal, iade ve puan kullanımı harcamaları dahil olmayacaktır.

  • İşlem iptal ya da iade olması haline kampanya kapsamında hesaplara yüklenen puanlar geri alınacaktır. Bunun yanı sıra, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım gerçekleştirilememesi halinde ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Vakıfbank kesenin ağzını açtı! Bu kişilere geri ödemesiz para verecek!

  • Aynı gün bir kerede gerçekleştireceğiniz 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

  • Kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Ek kart ile gerçekleştirilen işlemler söz konusu kampanyaya dahildir. Bir kişi kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanma hakkına sahip olacaktır.

  • Kampanyaya yalnızca VakıfBank Mobil uygulamada yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılabilirsiniz.

  • Kampanya katılımınızı 6 Haziran - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında, harcamanızdan önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

  • Kampanya çerçevesinde kazanılan Worldpuan'lar 7 Temmuz 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza aktarılacaktır. Bu puanlar bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Temmuz’a hesaplardan geri alınacaktır.

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

TEB’ten son çağrı! Bu parayı hemen almanız istendi!

Akbank çok konuşulacak bir kampanyayla geri döndü! Hesaplara tam 3.000 TL yatırılacak!

CardFinans müşterileri 30 Haziran’a kadar bu parayı alsın!


Geri Dön