09 / 05 / 2024

VakıfBank konut kredisinin rekortmeni oldu!

VakıfBank konut kredisinin rekortmeni oldu!

VakıfBank, konut kredilerinde de yılın ilk beş ayına damgasını vurdu. VakıfBank, yüzde 5,51’lik oranla sektör ortalamasının dört kat üzerinde büyüme gerçekleştirdi...



VakıfBank, ‘SarıPanjur Konut Kredisi’ ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerinin de yanındaki güç olmaya devam ediyor. VakıfBank, bu yıl 3 milyar TL’den fazla konut kredisi kullandırdı.

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi, konut kredilerinde sektörün ortalama yüzde 1,48 büyüdüğünü söyledi. Çelebi sözlerine şu şekilde devam etti; "Bizim için önemli olan müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretebilmek.Bu kapsamda sunduğumuz konut kredisi kampanyalarımızla yılın ilk beş ayında sektör ortalamasının dört kat üzerinde büyümeyi başardık. Önümüzdeki dönemde de konut sektörünün ekonomimize sağladığı katma değer ve diğer sektörleri etkileme potansiyelini göz önünde bulundurarak, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olmayı isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam edeceğiz"

VakıfBank müşterileri, satın alacakları evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullanarak ev sahibi oluyor.


Geri Dön