17 / 05 / 2024

Vakıfbank o meslek grubuna özel kampanya başlattı! Kaçıran çok üzülür!

Vakıfbank o meslek grubuna özel kampanya başlattı! Kaçıran çok üzülür!

Vakıfbank avukatlara özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kredi hem eski hem de yeni avukat olmuş kişileri kapsıyor. İşte detaylar!



KAMPANYA DETAYLARI!

Mesleğe yeni başlamış olma şartı ile ya da 1 yıllık avukatlık yapmış olma şartı aranmaktadır. Bu kampanya çerçevesinde gelir belgesi talep edilmeyecektir. Görev yapılan sürenin ispatı için bağlı olunan Baro'dan yazı alınması gerekiyor.

Vakıfbank o meslek grubuna özel kampanya başlattı! Kaçıran çok üzülür!

  • Kredi Tahsis Ücreti kredi tutarının yüzde 0.5'i olup kredi tahsis ücreti üstünden de yüzde 10 BSMV yani Banka Sigorta ve Muamele Vergisi alınıyor.
  • Efektif Yıllık Faiz Oranı hesaplamasına kredi için tahsil edilen buna Banka Sigorta ve Muamele Vergisi de dahil olmak üzere kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil edilmiştir, ancak sigorta tutarları dahil edilmemiştir.
  • 100 bin TL için 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı, 35 yaşındaki erkek müşteri için 729,51 TL olmaktadır.
  • Sigorta primi, 35 yaş üzerinden hesaplanacak olup, kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri yaşına göre değişiklik gösterir. Efektif Yıllık Faiz Oranı örnek vade ve örnek tutar üstünden hesaplama yapılır.

Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisi; 3.000 TL- 50.000 TL; vade, 3-36, Ödemesiz dönem, Maksimum 3 Ay; Faiz oranı %1,57'den başlamaktadır

Yeni Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisi; Maksimum 20.000 TL'ye kadar; Vade, 3-36, Ödemesiz dönem, Maksimum 9 Ay, Faiz Oranı, %1,85

  • Detaylı bilgi için size yakın olan Vakıfbank şubelerine başvurabilirsiniz.
  • VakıfBank kredi politikaları çerçevesinde başvuruları serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir.
  • VakıfBank kampanya süresini ve kampanya süresi boyunca; alınacak ücretleri ve faiz oranlarını değiştirme hakkı bulunur.
  • Başvurular için kefil ön şartı aranmamak ile birlikte şubelere, gerekli durumlarda kefil talep edebilirler.
  • Bankanın gerekli gördüğü durumlarda kredi kullandırım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön