29 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan 47 ilde satılık 561 arsa ve bina!

Vakıfbank'tan 47 ilde satılık 561 arsa ve bina!

Vakıfbank, Türkiye'nin 47 ilinde kapalı zarf usulü ile 561 arsa ve binalı satışa çıkardı. Her ayın 10, 20 ve 30'unda satışı yapılan gayrimenkuller arasında konutlar yoğunluk arz ediyor



Vakıfbank, kapalı zarf usulü ile her ayın 10, 20 ve 30'unda satışını gerçekleştirdiği gayrimenkulleri ile ilgili olarak ilan yayınladı. Türkiye'nin farklı illerinde yer alan taşınmazlar arasında konutlar yoğunluk arz ediyor.

Satışa çıkan arsa ve binalar Adana, Ağrı, Adıyaman, Afyon, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Bursa, çanakkale, çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Gaziantep, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, şžanlıurfa ve Tekirdağ olmak üzere 47 ilde yer alıyor. İşyeri, konut, tarla, bağ, bahçe, soğuk hava deposu, mağaza, büfe, villa, garajlı konut, zeytinlik, tavuk çiftliği ve mandıra gibi özellik taşıyan binaların toplam sayısı ise 561.

Listenin tamamını görmek için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön