16 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan fırsat dolu emlak kampanyası: 3+1 daire 335 bin TL'ye!

Vakıfbank'tan fırsat dolu emlak kampanyası: 3+1 daire 335 bin TL'ye!

Vakıbank, 3+1 daireler için düzenlediği kampanya ile uygun fiyatlar sunuyor. Sadece 335 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün. Detaylı bilgi için Vakıbank'ın resmi internet sitesine başvurabilirsiniz.



Bugün Vakıfbank tarafından yayınlanan emlak ilanıyla 123 metrekarelik 3+1 odalı beş ayrı daire satışa sunuldu. Bu daireler oldukça uygun fiyatlarla sadece 335 bin TL'ye satılıyor. Konut kredisi kullanacak olanlar için kolaylık sağlanacak ve ayrıca 16 bin 750 TL nakit parası olanlar hemen dairelerini teslim alabilecekler. Vakıfbank, bu fırsat dolu kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyenlere büyük bir imkan sunuyor.

VAKIFBANK'TAN EMLAK KAMPANYASI

Vakıfbank tarafından bugün satışa sunulan 123 metrekarelik 3+1 odalı 5 apartman dairesi oldukça uygun bir fiyat olan 335 bin TL'ye sahiptir. Daireler, ara katlarda yer alan salon, 3 oda, antre, mutfak, hol, wc, banyo ve balkon birimlerine sahiptir. Konut kredisi kullanacak olanlar için kolaylık sağlanırken, 16.750 TL nakit parası olanlar evlerini hemen teslim alabilecekler. Bu emlak teklif usulüyle satışa sunulmuştur ve ilana en az 5.000 TL fiyat teklifi vererek 340.000 TL'ye sahip olunabilir. Detayları görmek isteyenler resmi internet sitesinde yer alan linki ziyaret edebilirler.

iPhone 13 Pro Max Teknosa'da! Tren kalkmadan siz de yetişin! Fırsatı sakın kaçırmayın!
Aile Bakanlığı Destek Mayıs 2023 ödemeleri! Son dakika... Tek tek açıklandı!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan 'Aile Destek Programı' için kara haber geldi! Acilen buraya bakın!

Geri Dön