28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan o ilde 6 bin TL'ye arazi fırsatı! Hem tarih hem de saat verildi! Kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde 6 bin TL'ye arazi fırsatı! Hem tarih hem de saat verildi! Kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde 6 bin TL'ye arazi fırsatı... Hem tarih hem de saat verildi... 6 bin TL'ye arazi fırsatını sakın kaçırmayın...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanları yeni bir arsa ya da arazi almak isteyen yatırımcıların da gündeminde yer alıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, KDV'den muaf olmasıyla dikkat çeken söz konusu arsa ve arazi ihaleleri arasında 6 TL'ye satışa çıkarılan arazi de dikkat çekiyor.

Paylaşılan detaylara göre, yeni bir arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin dikkatini çeken ihaleler arasındaki arazi Konya Karapınar'da yer alıyor.

Milli Emlak tan o ilde 6 bin TL ye arazi fırsatı! Hem tarih hem de saat verildi! Kaçırmayın!

Verilen bilgiye göre, satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 65,05 metrekare şeklinde belirtildi. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arazinin satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde saat 09:00'da yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu ve KDV'den de muaf olan arazinin geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı? İşte yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı o ihale ile ilgili detaylar...


Geri Dön