Kent Haberleri

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Bankalar hediye ödemeleri ve kredi fırsatları konusunda gaza bastı. O bankalardan biri de Vakıfbank oldu. İşte Vakıfbank tarafından açıklanan kredi kampanyasına ilişkin tüm detaylar... Bankalar müşterilerin kendilerine gelmesi için büyük bir çaba göstermeye devam ediyor

Türkiye'deki bankalar tarafından kredi kampanyaları ve hediye ödemeleri tarafında gaza basıldı. Bankalar müşterilerin kendilerine gelmesi için büyük bir çaba göstermeye devam ediyor. Vakıfbank tarafından da kredilerle ilgili önemli bir hamle geldi. Vakıfbank, müşterilerine hediye fırsatı sunacağını açıkladı. İşte detaylar... 

 

Vakıfbank resmi internet adresi üzerinden duyurulan kampanya kapsamında. Vakıfbank Worldcard ile 12 ay boyunca aylık 1500 TL’lik harcama sözünüze ilk ekstrenizde 50 TL indirim, 2 bin TL harcama sözünüze 75 TL indirim, 3 bin TL harcama sözünüze 100 TL indirim, 5 bin TL harcama sözünüze 200 TL indirim, 10 bin TL harcama sözünüze 500 TL indirim, 15 bin TL harcama sözünüze 800 TL indirim ve 20 bin TL harcama sözünüze de ilk esktrede 1.200 TL’lik indirim kazanma şansınız bulunuyor.

SözünleKazan kampanyasına katılım sağlamak için; Vakıfbank Mobil, İnternet Bankacılığı, 0850 222 07 24 Müşteri İletişim Merkezi üzerinden ya da belirtilen anahtar kodunu bir boşluk bıraktıktan sonra kredi kartınızın son 6 hanesini yazıp 6635’e SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Verilen harcama sözünüzün tutarlarının toplamı kredi kartınızın limitinin yüzde 70’ini aşmayacaktır.

Kampanyaya katılım sağlamak için kartınızın açık ve kullanıma uygun halde olması gerekir.

Bir müşterinin her kartı için ayrı ayrı harcama sözü verebileceği açıklanmıştır.

Sanal kartınız ile yapılan harcamalar ve mobil temassız ödeme işlemleriniz de kampanyaya dahil edilecektir.

Ek kartınız ile bu kampanyaya katılım sağlayamazsınız ve bu kartınız ile yapacağınız harcamalarınız asıl kart harcamalarınıza dahil edilmeyecektir.

Kampanyadan sadece bireysel kredi kartlarının yararlanabileceği ve ticari kart harcama sözü kampanyası için resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya ilk hesap kesim tarihinin ardından yeni dönem ekstresi itibarıyla geçerli olacaktır ve taahhüt süresi de 12 ay olarak belirtilmiştir.