02 / 05 / 2024

Validebağ Konakları Altunizade ödeme seçenekleri!

Validebağ Konakları Altunizade ödeme seçenekleri!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde konumlandırılan Validebağ Konakları projesi 368 konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte Validebağ Konakları Altunizade ödeme seçenekleri...




17 bin 237 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan  Validebağ Konakları  İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde yükseliyor. 


Emlak Konut güvencesini taşıyan  Validebağ Konakları projesi 368 konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Validebağ Konakları'nda 1+0'dan, 6+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede daire büyüklükleri 57 ila 513 metrekare arasında değişiyor. 


Metrekare satış fiyatı 9 bin TL'den başlayan Validebağ Konakları'nda fiyatlar 598 bin TL ile 6 milyon 353 bin TL arasında değişiyor. 


Validebağ Konakları Altunizade ödeme seçenekleri!


Validebağ Konakları Altunizade Evleri'nde yüzde 5 peşinat sonrasında vade farkı olmadan 60 ay veya 240 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor.


5 katlı 11 blok şeklinde dizayn edilen Validebağ Konakları Altunizade projesinde satışlar geçici olarak çadırda yapılacak. Projede dükkanlar, ihalesiz olarak satışa sunulacak. 


Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.comx


projeye sor



Geri Dön