28 / 04 / 2024

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faiz kampanyası!

Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faiz kampanyası!

İstanbul Validebağ’da hayata geçirilen Validebağ Konakları'nda 84 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 11 bin 900 liradan başlıyor...



DAP Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları projesinde  84 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  Proje İstanbul Validebağ’da yükseliyor. 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan oluşan projede fiyatlar 1 milyon 214 bin TL’den başlıyor.

Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre ve artan inşaat maliyetlerine rağmen birlikte geliştirdiğimiz Validebağ Konakları projesinde elimizi taşın altına koyuyor, Emlak Konut GYO kendi gelirinden, biz de kendi gelirimizden fedakarlık ederek finans maliyetini üstleniyoruz. Bölgede ikinci el konutların metrekare fiyatları 25-35 bin liradan işlem görürken, emsallerine kıyasla yüzde 50 fiyat avantajımız var. Metrekare fiyatları 11 bin 900 liradan başlıyor” dedi.

YÜZDE 40’LIK AVANTAJ

Gayrimenkul üreticilerinin önemli kampanyalar yaptığını söyleyen Yılmaz, birikimi olanlar için avantajlı bir dönem yaşandığını da aktardı.

Bu vade imkanlarının daha önce yapılmadığını belirten Yılmaz, “1-2 sene sona piyasa hareketlenince bu fiyat ve bu kampanya imkanları olmaz” dedi. Kampanyanın 31 Mart’a kadar süreceğini belirten Yılmaz, yüzde 25 peşinat, 84 ay 0 faiz kampanyasıyla alıcıya yüzde 35-40’lık fiyat avantajı da sunduklarını ifade etti. Yılmaz, 1.1 milyar lira hasılat bekledikleri projede satışta yüzde 70 seviyesine geldiklerini belirtti."

 

http://www.dapyapi.com.tr/validebagkonaklari-lansman/

 


Geri Dön