29 / 04 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece!

Valle Lacus Büyükçekmece!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Büyükçekmece projesinde yer alan villaların alanları 672 metrekare şeklinde tasarlandı. KLK İnşaat projesi Valle Lacus Büyükçekmece Evleri'nde fiyatlar 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor...



Valle Lacus projesi, KLK İnşaat tarafından Büyükçekmece'de Avrupa Yakası içinde hayata geçiriliyor.  Valle Lacus  Büyükçekmece kapsamında 8 farklı konut tipi ve de 44 müstakil villa bulunuyor. 


Valle Lacus Büyükçekmece satılık konutların alanları 672 metrekare olarak belirlendi. Toplam arsa alanı 60 bin metrekare olan Valle Lacus Büyükçekmece projesindeki villalar 1 misafir suiti, 1 ebebeyn suiti, 4 banyolu yatak odası ile 1 hizmetli odasından meydana geliyor. 


Valle Lacus Büyükçekmece!


İç bahçesi 11 metrekare olan Valle Lacus Büyükçekmece kapsamında 2 bin metrekare normal bahçenin yanı sıra 72 metrekare ısıtmalı havuz yer alıyor. 


Valle Lacus Büyükçekmece satış fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Valle Lacus Büyükçekmece ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. Valle Lacus Büyükçekmece teslim tarihi ise 2 yıl sonra olarak belirlendi. 


Valle Lacus Büyükçekmece iletişim

Telefon: 0 212 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön