27 / 04 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece vaziyet planı!

Valle Lacus Büyükçekmece vaziyet planı!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Büyükçekmece vaziyet planı görüntüsü haberimizin içinde yer alıyor. KLK İnşaat projesi olan Valle Lacus Büyükçekmece projesinde yer alan konutlar 672 metrekare olarak tasarlandı



Valle Lacus projesi, Büyükçekmece'de Avrupa Yakası'nda  KLK İnşaat  tarafından yükseliyor. Valle Lacus Büyükçekmece vaziyet planı öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Valle Lacus Büyükçekmece'de toplam arsa alanı 60 bin metrekare olarak belirlendi. 8 farklı konut seçeneği bulunan  Valle Lacus  Evleri Büyükçekmece'de 44 villa yer alıyor. 


Valle Lacus Büyükçekmece satılık villaların alanları 672 metrekare olarak belirlendi. Valle Lacus Büyükçekmece satış fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Valle Lacus Büyükçekmece Evleri kapsamında fitness salonu, buhar ve sauna odası, yüzme havuzu, tenis kortları, oyun alanları ve mini sinema salonu bulunuyor. Valle Lacus Büyükçekmece teslim tarihi 2 yıl sonrası olarak planlanıyor. 


Valle Lacus Büyükçekmece Villaları içinde havuzların alanları 72 metrekare olarak belirlendi. Projede iç bahçe 11 metrekare ve normal bahçeler ise 2 bin metrekare olarak tasarlandı. 


Valle Lacus Büyükçekmece vaziyet planı


Valle Lacus Büyükçekmece vaziyet planı!


Valle Lacus Büyükçekmece iletişim

Telefon: (0212) 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön