30 / 04 / 2024

Valle Lacus Büyükçekmece ödeme planı!

Valle Lacus Büyükçekmece ödeme planı!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Valle Lacus Büyükçekmece ödeme planı kapsamında projeden daire almak isteyenler konut bedelinin yüzde 25'ini peşin olarak ödüyor. Geriye kalan yüzde 75'lik tutarı ise banka kredisi kullanarak 120 aya kadar vadelendirilebiliyor...



8 farklı tipte konut alternatiflerinin yer aldığı  Valle Lacus  projesi  KLK İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. 60 bin metrekare arsa alanına yayılan Valle Lacus Evleri lokasyon olarak İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de konumlandırılıyor. Valle Lacus Büyükçekmece ödeme planı bilgisi haberimizde yer alıyor.


2 yıl sonra teslimleri gerçekleşecek olan Valle Lacus Evlerinde villaların normal bahçeleri 2 bin metrekare, iç bahçeleri ise 11 metrekare olarak dizayn edildi. Valle Lacus satılık konut fiyatları kapsamında projede yer alan villalar minimum 1 milyon 300 bin dolardan başlıyor.


Valle Lacus Büyükçekmece ödeme planı bilgisinden önce projede bulunan sosyal donatılarından bahsedelim. KLK İnşaat Valle Lacus Evlerinde fitness salonu, çocuk oyun alanları, Teras Restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar odası, sauna ve mini sinema salonu yer alıyor.


Satışların devam ettiği Valla Lacus satış ofisi ile 0212 283 09 43 no'lu telefonu arayarak projede ki konutların fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Valle Lacus Büyükçekmece ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılarak projeden daire sahibi olunabiliyor.


Valle Lacus Büyükçekmece nerede?

Büyükçekmece Valle Lacus adres: 19 Mayıs Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:3 Büyükçekmece İstanbul


Valle Lacus iletişim

Telefon: 0212 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön