02 / 05 / 2024

Varlıbaş AVM yeni yılda ziyaretçilerine hediyeler veriyor!

Varlıbaş AVM yeni yılda ziyaretçilerine hediyeler veriyor!

Varlıbaş AVM Atapark Trabzon,   yeni yılda ziyaretçilerine sürpriz hediyelerle dolu bir kampanya düzenledi. Kampanya 1 Aralık- 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek



 Varlıbaş AVM Atapark Trabzon,   yeni yılda ziyaretçilerine sürpriz hediyelerle dolu bir kampanya düzenledi. 1 Aralık - 31 Ocak tarihleri arasında devam edecek olan kampanya kapsamında Varlıbaş AVM Atapark"taki mağazalardan aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçiler, 2 adet Mercedes-Benz marka otomobil,   10 adet Acer marka notebook ve 50 adet Samsung cep telefonu hediyelerinden birini kazanma şansına sahip olacak.

Kampanya süresince Varlıbaş AVM Atapark Trabzon"da alışveriş yapan tüketiciler,   fiş ya da faturalarını kampanya görevlisine kontrol ettirecek ve aynı gün içinde yapılmış toplam 50 TL"lik her alışveriş için bir adet katılım kuponu alacak.

Her bir kupon, sahibine bir çekiliş hakkı kazandıracak. İkramiyeler, kuponda bilgileri bulunan katılımcılara verilecek. çekiliş, 24 şžubat 2011 tarihinde ve saat 14.00"te, Varlıbaş AVM Atapark Trabzon"da, noter huzurunda gerçekleştirilecek.

çekilişte, 1 kişi Mercedes-Benz E200 CGI 2011 model otomobil, 1 kişi Mercedes-BENZ B160 2011 model otomobil kazanırken, 10 kişi Acer AS5742G-373G32 Notebook ve 50 kişi de Samsung S5233StarWifi cep telefonu kazanacak. Kazanan talihliler 01.03.2011 tarihli Posta Gazetesi Karadeniz baskısında duyurulacak.

Bölge halkının yeni iş, yaşam ve eğlence merkezi
Varlıbaş AVM Atapark Trabzon; food court alanı, 10 sinema salonu, hipermarket, mağazalar, eğlence alanları, yanında bulunan Trabzon yeni Belediye Hizmet Binası ile sadece Trabzon"un değil, bölge halkının iş, yaşam, eğlence merkezi olma özelliğini taşıyor. Geçmişten gelen tarihi ve kültürel zenginliği, günümüz ticaretiyle birleştirerek bölge ekonomisine dinamizm katan Varlıbaş AVM Atapark Trabzon, 02 Ekim 2010 tarihinde halka açılmıştı.

Doğu Karadeniz"in ekonomi ve ticaret merkezi olan Trabzon"un kültürüne, tarihi zenginliğine ve ticaretine değer katan Varlıbaş AVM Atapark Trabzon pek çok mağazanın yanı sıra kumaştan mücevhere, takıdan geleneksel Türk el sanatlarına ve yöresel yiyeceklere kadar birbirinden seçkin yöresel ürünü bir arada sunuyor.

Trabzon"un simgesi Varlıbaş AVM Atapark Trabzon"un operasyonel ve idari yönetimi de, dünyanın en önde gelen uluslararası Gayrimenkul Yönetim şirketlerinden Almanya merkezli Bilfinger Tesis Yönetimi Grubu/Bilfinger Berger Facility Services bünyesinde faaliyet gösteren EPM Türkiye tarafından yapılıyor.


Geri Dön