28 / 04 / 2024

Vartaş Grup Misland'ı satın aldı!

Vartaş Grup Misland'ı satın aldı!

2003 yılında gayrimenkul sektörüne giriş yapan VARTAŞ Grup, Misland'ı da satın alarak Elazığ'da da dev bir yatırıma imza attı. Ömer Faruk Barata'nın uzun yıllardır memleketi Elazığ'a yatırım yapma düşüncesi vardı.



2003 yılında gayrimenkul sektörüne giriş yapan VARTAŞ'ın, bugüne kadar Sarissa, Güven Konaklan, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün projeye imza attığını belirten Demirbağ, şunları söyledi: "VARTAŞ Grup 2013 yılında Alman Stern Immobilien AG ile %50 ortakhğa imza atarak, bugün Kadıköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 adada 3 bin konut ve 2 adada ticari alanlar ile İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projesini üstlenen, Elazığlı yatırımcı olan VARTAŞ Misland'ı da satın alarak Elazığ'da da dev bir yatırıma imza attı. VARTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Ömer Faruk Barata'nın uzun yıllardır memleketi Elazığ'a yatırım yapma düşüncesi vardı. Misland satışı ile Ömer beyin de hayal ettiği prestijli bir projeyi memleleketine  kazandırabileceğine inanıyorum. Bunun hayırlı bir satış olduğunu umuyor ve tüm paydaşlara hayırlı olmasım Allah'tan diliyorum.


Misland'da bundan sonra ne yapılacak? 

Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demirbağ, Ömer Faruk Barata'nın Elazığ yerel televizyonunda yaptığı açıklamada da belirttiği gibi, şu an Elazığ'a en faydalı, en hayırlı ve en prestijli projenin ne olabileceği hakkında yerli ve yabancı sektörün önde gelen dört farklı mimarlık firmalarına proje çalışmaları yaptırıldığım, ayrıca ilin ihtiyaçları hakkında ünlü araştırmacılara anketler ve araştırmalar yaptırarak bu verilere göre en uygun projeye karar verilerek gerek gördükleri zamanda, muhtemelen nisan ayında kendilerinin açıklayacaklarım ifade etti. 



Elazığ Birlik Haber Gazetesi


Geri Dön