26 / 05 / 2024

Varyap ilk iyiniyet adımını GS locaları için attı

Varyap ilk iyiniyet adımını GS locaları için attı

Seyrantepe Spor Kompleksi'nin bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor



10 Eylül'de gerçekleşen ihaleyle adeta yılan hikayesine dönen Seyrantepe Spor Kompleksi'nin yapımı Varyap-Uzunlar İş Ortaklığı devralmıştı. Uzun bir aradan sonra geçen hafta resmen başlayan inşaatın bir yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Bu durum kuşkusuz en çok Galatasaray Kulübü'nü sevindirmiş durumda. Zira Eren Talu'nın inşaatı durdurduğu güne kadar ciddi bir loca ve kombine satışı gerçekleştiren Galatasaray, inşaatın durması yüzünden sattığı kombinelerin parasını  tahsil edememe sıkıntısına düşmüştü. Bu durumu birkaç ay önce yine bu sayfalarda kaleme almış ve "Loca ve kombine ücretinin yüzde 10'unu veren birçok isim, inşaatın tekrar başladığını görene kadar geri kalanını vermeye yanaşmıyor" diye yazmıştık.

Kulübe yakın isimlerle yaptığımız görüşmelerde inşaatın başlamasıyla birlikte bu sorunun çözüme kavuştuğunu, loca ve kombine alanların paralarının tahsil edilmeye başlandığını öğrendik. Bu arada nakit akışının tekrar rayına gitmesiyle Galatasaray'ın bir numaralı gündem maddesi de Sportif ve Futbol AŞ'nin birleşmesi oldu.
Ekonomist


Geri Dön